هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
من اوایل از مادر شوهرم متنفر بودم الان از پدر شوهرمم متنفرم با اینکه خیلی دوسش دارم ولی تنفرم دارم ازش ولی مادر شوهرمو از همون اول دوست نداشتم ندارم و نخوام داشت گاهی فقط دلم براش میسوزه
😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
من از اولم زیاد تعریفی نداش ولی بدم نبود بخاطر اینکه هروقت دعوامون میشه شوهرم قهر میکنه میره خونه مادرش ...مادرش نصیحت ک نمیکنه هیچ اینقد آقا رو تحویل میگیره ک دلش نمیخواد برگرده دوم میاد خونمون من همه جوره ازش پذیرایی میکنم بعدش زنگ میزنه ب شوهرم از ی چیزای الکی گله و شکایت میکنه زنت اینجوری کرد اونجوری کرد شوهر منم ک مامانی سوم اینکه آدم دو رویی هس میاد خونت مهربون رفتار میکنه میره پیش جاری دیگم یل خواهرشوهرم باز غیبت آدمو میکنه
از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶♀️