2777
2789
مرسی عزیزم از راهنماییات امیدوارم خدا همیشه واست خوش بخواد زمان بگذره شاید بتونم قبول کنم ببینمش ال ...

فداتشم خواهر خوبم انشاالله بهترینا برات اتفاق بیفته نامزدتم هی سرزنش نکن عزیزم درست میشه ولی گرمی و خوبی زیادی ضرره و ازت سواستفاده میشه گلم یادت باشه

آخی بیچاره حق داره ن میتونه تو رو از دست بده ن مادرشو بیچاره 

آره واقعا 

منم اصلا با وجود تموم کارای مادرش 

اصلا نمیخوام مادر و فرزند جدا کنم 

ولی دیگه ام نمیتونم مادرشو دوست داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما خوب بودیم ولی دیگه داره میره رو مخم

تاپیک هاش هست هر هفته خونه ام چتره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

من اوایل از مادر شوهرم متنفر بودم الان از پدر شوهرمم متنفرم  با اینکه خیلی دوسش دارم ولی تنفرم دارم ازش ولی مادر شوهرمو از همون اول دوست نداشتم ندارم و نخوام داشت گاهی فقط  دلم براش میسوزه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

مادر شوهر مادرم و زنعموهام

از بس این زن مار خوش خط و خال هست

بازیگر قهار

سیاستمدار 

هرچی بگم کم گفتم!

به شدت هم اهل دعا جادو جمبل!

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

متنفرنبوده ونیستم اما بهش اعتماد ندارم واز نقشه هاش می ترسم شوهرمم جنبه نداره به خونوادش رو بدی اذیت می کنه منو بچه هامو

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
متنفر که نه ولی خوشم نمیاد از ته دل ازش به این خاطر که بین بچه هاش فرق میزاره و احساس میکنم اونم از ...

من حتی یبارم بی احترامی نکردم ولی بی احترامی زیاد دیدم بخشیدم 

الان همه اون گذشتا تو دلم مونده و دلم شکسته بخاطر همین کلمه تنفرو بکار بردم 

چون حداقل ترین انتظاری ک داشتم احترام متقابل بود 

من بچه هام گرسنه میمونن آنقدر مادرشوهرم خسیسه که واسه خونه بده بشینیم اجاره میخواد یک حقوق دران دوتا ...

البته بعضیا بخاطر پولش نیست بلکه بخاطر تبعیض نذاشتن بین بچه ها اجاره میگیرن ولی وقتی بچه ها گرسنن اون مکه چرااخه 

من از اولم زیاد تعریفی نداش ولی بدم نبود بخاطر اینکه هروقت دعوامون میشه شوهرم قهر میکنه میره خونه مادرش ...مادرش نصیحت ک نمیکنه هیچ اینقد آقا رو تحویل میگیره ک دلش نمیخواد برگرده دوم میاد خونمون من همه جوره ازش پذیرایی میکنم بعدش زنگ میزنه ب شوهرم از ی چیزای الکی گله و شکایت میکنه زنت اینجوری کرد اونجوری کرد شوهر منم ک مامانی سوم اینکه آدم دو رویی هس میاد خونت مهربون رفتار میکنه میره پیش جاری دیگم یل خواهرشوهرم باز غیبت آدمو میکنه

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️