2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه هام گرسنه میمونن آنقدر مادرشوهرم خسیسه که واسه خونه بده بشینیم اجاره میخواد یک حقوق دران دوتا اجاره مغازه میگیرن یک اجاره خونه امسالم میرن حج بعد ببینیدش فکرمیکنیدگداس

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
من اوایل تنفر داشتم الان هیچ حسی ندارم 5ساله رابطه ندارم باهاش مقصرم نبودا فقط دخترش پرش میکرد و اون ...

خداروشکر کاش منم میتونستم قبل اینکه رابطمون تموم کنم 

مستقیم جواب تمام کاراشو میدادم 

خداروشکر کاش منم میتونستم قبل اینکه رابطمون تموم کنم  مستقیم جواب تمام کاراشو میدادم

من اگه جواب نمیدادم دق میکردم اول جواب تک تکشونو وادم بعد رابطه تموم حتی خطمو عوض کردم و جای دیگه خونه اجاره کردم 

من اگه جواب نمیدادم دق میکردم اول جواب تک تکشونو وادم بعد رابطه تموم حتی خطمو عوض کردم و جای دیگه خو ...

من آخرین بار ۴ ساعت داشتم زار میزدم البته من نامزد بودم مادرش کاری کرد من از هرچی ازدواج هست فراری بشم

ولی نتونستم جوابشو بدم جواب تمام کاراشو الانم تو دلم مونده

تموم کردم نامزدیمو بخاطر مادرش 

ولی الان در حد دوستیم با نامزدم نمیتونم دیگه به ازدواج باهاش فکر کنم