2777
2789
خانواده ایرانی همینقد خرابه:/

ما همه خانوده های ایرانی هستیم، به هیییچ عنوان خانواده های اصیل و معتقد و با فرهنگ ایرانی اینطور نیستن! 

چرا برای خودمون ارزشی قائل نیستید، چرا فقط میخواید بگید ایران و ایرانی  بدبخت و بیچاره و بی فرهنگ  و بی.... هستن!! ؟؟؟

هررررکشور و جامعه ای چنین خانواده هایی با این مشکلات رو داره اما به کل جانعشون بسط داده نمیشه! 

خرابه؟؟؟؟

نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی کشوری که انقدر جوان پاک داره واینقدر شهید داده در اون خانواده نمیتونه خراب باشه

این شهدا از دامان مادرانی پاک وخانواده های اصیل بیرون اومدن..

من نمیگم وجود نداره ولی نسبتش واقعا ناچیزه..ساختن این فیلم های سیاه درست نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج    

شما بارها گفتین این تاپیک ممنوعه اس حتما دیدید که رفته تو پربازیدا پس چرا نمیترکونید؟ 

لطف کنید به کاربرهای بددهن اینجا تذکر بدید 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
خرابه؟؟؟؟ نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی کشوری که انقدر جوان پاک داره واینقدر شهید داده در اون خان ...

نسبتش ناچیزه😂؟آها

جوابتونو نمیدم چون تعلیق میشم

مانا باشید

-پرمیزند دلم به هوای غزل ولی    گیرم هوای پر زدنم هست بال کو..؟ 
من عکس خونه ای که توش این فیلم ساختن دیدم طرف کوبیده پنج طبقه ساخته انگار تو مملکت هر چی مردم رو بدب ...

آخه چند خانواده در ایران وجود داره که وضعش از نظر

اخلاقی اینجور باشه که اینا بیان این فیلم رو بسازن

ترویج و تبلیغ گناه از خود گناه بدتره

اون سیلی که در فیلم به پدر خانواده زده میشه خیلی

معنی داره پدر نماد اقتدار خانوادس این سیلی یعنی

پدر رو باید کنار بزنی چنانکه با خیانتکار خواندن مادر

در این فیلم مقام شامخ مادر رو کنار زدن مرحله بعد

اینه که با اقتدار پدر رو کنار بزنید

با گرفتن پدر و مادر دیگه چیزی به اسم خانواده معنی نداره 

عزیزم تو کدوم ایران میشینید؟؟! کاش بفهمید پدر مادر بودن که فقط زاییدن و پس انداختن نیست پدر و مادرش ...

نمیدونم چند سالته!!،اما خدا به پدر و مادرت رحم کنه 

احترام به پدر ومادر به این کشور و اون کشور مربوط نمیشه.. 

هر کدوم از اون پسرا میتونستن با عرضه و تلاش خودشون، شغلی داشته باشن.. پدر و مادر تا لحظه ی مرگ مسئول زندگی بچه هاشون نیستن... اون پدر عقاید غلطی داشت، اماااااا «توهین به پدر ومادر در هیییچ شرایط جاااایززززنیست» اینو تو مغزت فرو کن 

آخه چند خانواده در ایران وجود داره که وضعش از نظر اخلاقی اینجور باشه که اینا بیان این فیلم رو بسازن ...

بله دقیقا همینه

فیلمی که بودجه اش از خارج از کشور تامین بشه معلومه چه قصد و نیتی پشت ساختش هست 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
اینارو از کجا درآووردی😐 کی گفت مادر بدکاره بوده و خیانت کرده؟؟؟کجای فیلم؟؟ فقط گفت روز عروسی حامل ...

خسته نباشی خوبه خودت گفتی

در ضمن من اطلاعات دقیق دارم بزرگوار حتی قسمت های

سانسور شده رو هم دیدم

نکنه ادرار کردن پدر در ظرف شویی و سیلی خوردنش

رو هم ندیدی 

این مربوط به خانواده خودته به بقیه توهین نکن این

اگه خانواده خودت خرابه به بقیه اهانت نکن

میگن یه مورچه 🐜 رو آب برده بود فکر می کرد همه

دنیا رو آب برده 

نمیدونم چند سالته!!،اما خدا به پدر و مادرت رحم کنه  احترام به پدر ومادر به این کشور و اون کشور ...

شما حق نداری عقیدتو تو مغز من بخوای فرو کنی

بعدم اینکه قشنگ معلومه تو فیلمو خوب ندیدی پدرشون به منوچهر پسر سوم اجازه درس خوندن و به علیرضا پسر دوم اجازه ازدواج با دختر مورد علاقشو نداده بود و خواستگار لیلارم پرونده بود نه تنها پدر خوبی نبود بلکه توقع داشت تا لحظهههه مرررگ(به قول خودت)سرش تو زندگی بچهاش باشه بعد بچه پس انداخته دیگه پس نسبت بهشون مسئولیت داره 

پدر و مادری که بچهاشونو تو سری خور بار اووردن و فامیلشون الویتشونه 

اینا لیاقت پدر و مادر بودن دارن؟اینا فقط تولید مثل کردن مث حیوونا

شمام نگران پدر و مادر من نباش کاری کردن یا باید بمیرم یا تیمارستا بستری بشم

این مربوط به خانواده خودته به بقیه توهین نکن این اگه خانواده خودت خرابه به بقیه اهانت نکن میگن یه ...

اوهوم از تاپیکا و شرایط جامعه معلومه چقد همه خانواده ها خوبن و همه ایرانیا تو ارامش و رفاهن😂