2777
2789

خانمایی که با اهانت به پدر و مادر مخالف نیستن مثل اینکه خودشون مادر نیستن .توی فرهنگ ایرانی هر چقدر پدر و مادر ظالم هرچقدر بد باشن ولی حرمت دارم پیش بچه هاشون همیشه بوده و هست و اینکه من با ظلم پدر و مادر موافق نیستم و پدر مادرای زیادی هست که به بچه هاشون بدی میکنن یا عین پدر و مادر فیلم هستن بچه های زیادی هستن که بدتر از لیلا و برادراش برخورد میکنن پسر هست پدرشو کشته به مادرش تجاوز کرده دختر هست پدر و مادرش رو از حونه پرت کرده ولی این مشکل مشکلی نبود که بخواد روش مانور داده بشه کع قبح کار بد شکسته بشه عادی سازی بشه کاش فیلم حول اختلاس و دزدی و تورم می چرخید 

خسته نباشی خوبه خودت گفتی در ضمن من اطلاعات دقیق دارم بزرگوار حتی قسمت های سانسور شده رو هم دیدم ...

من هفت بار این فیلمو تو ماهواره دیدم دیگه دیالوگاشم حفظم دقیقا بگو کجا گفتن مادر خیانت کرده سوالم این بود که تو پیچوندی😂🧃

-پرمیزند دلم به هوای غزل ولی    گیرم هوای پر زدنم هست بال کو..؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم از تاپیکا و شرایط جامعه معلومه چقد همه خانواده ها خوبن و همه ایرانیا تو ارامش و رفاهن😂

جریان رفاه با بی پدر و مادری تفاوت داره

مثلاً همین میلیاردرهای سلبریتی خارجی اینام رفاه ندارن

که هر روز با یه نفرن

نه عزیزم با بی فرهنگی مشکل رفاه حل نمیشه 

اوهوم از تاپیکا و شرایط جامعه معلومه چقد همه خانواده ها خوبن و همه ایرانیا تو ارامش و رفاهن😂

هیچ خانواده ای توی دنیا نیست اختلاف نداشته باشن

دو تا دوست هم به مشکل بر میخورن این تاپیکها هم

برا مشورته اکثراً 

شما حق نداری عقیدتو تو مغز من بخوای فرو کنی بعدم اینکه قشنگ معلومه تو فیلمو خوب ندیدی پدرشون به منو ...

احترام به پدر ومادر عقیده ی من نیست!!!!!! تو هرررر فرررهنگی هست، نمیدونی بدون. مهم تر از همه سفارش اکید خدا در قران. 

محض اطلاعت فیلم رو کااامل دیدم. درسته  بی تدبیری ها و بی فکری های پدر کم نبود و مادر هم همیشه خنثی! اما بی عرضگی های پسرها هم کم نبود.. 

ضمنا هیچ پدر و مادری مسئول مادام العمر زندگی بچه هاشون نیستن!!!بچه همینطور که اسمش روشه تا وقتی بچست پدر و مادر مسئول مراقبت و به سامان رسوندنش هستن نه تا وقت مرگش 

جریان رفاه با بی پدر و مادری تفاوت داره مثلاً همین میلیاردرهای سلبریتی خارجی اینام رفاه ندارن که ه ...

اره سلبریتیا و پولدارا رفاه ندارن ما بدبختا رفاه داریم

عزیزم روابطشون ربطی به رفاهشون نداره چه بسا خیلیا رو دیدم که روزی با یکین و خیلیم از زندگیشون راضین 

بی فرهنگی؟بله بله

مطمئنم تعریفت از فرهنگ با من فرق میکنه 

مشکل رفاهم فقط با یه چیز حل میشه که نمیگم چون کاربریمو دوس دارم

احترام به پدر ومادر عقیده ی من نیست!!!!!! تو هرررر فرررهنگی هست، نمیدونی بدون. مهم تر از همه سفارش ا ...

داری میگی پدر و مادر منم تعریفمو از پدر و مادر گفتم دیگه تو نمیفهمی تقصیر من نیست 

اوکی کمک نکنن دخالتم نکن که متاسفانه چه تو فیلم چه تو جامعه توقع دارن تو همه چی نظرشونو بگن و دخالت کنن

دیگه ریپ نزن

اره سلبریتیا و پولدارا رفاه ندارن ما بدبختا رفاه داریم عزیزم روابطشون ربطی به رفاهشون نداره چه بسا ...

من به نظر شما به لحاظ رفاهی مخالفت ندارم اما حواسمون باشه به بهانه رفاه چیزای دیگه ای به خورد ما ندن

من پدر و مادرم رو و خانوادم رو دوست دارم

و دوست دارم که بچه های من هم همین حس رو

داشته باشن اما این فیلمهای مبتذل افکار نسل ما

و بعد از ما رو هدف قرار داده چه بهانه ای بهتر از رفاه 

من به نظر شما به لحاظ رفاهی مخالفت ندارم اما حواسمون باشه به بهانه رفاه چیزای دیگه ای به خورد ما ندن ...

شما میتونی از این فیلما درس بگیری و مثل این پدر و مادرا نباشی مطمئن باش خانواده اگه خانواده باشه اگه عشق بین اعضای خانواده در جریان باشه اگه بچه تو اون خانواده اسیر و بدبخت نباشه هیچ فیلمی هیچ شخصی نمیتونه باعث بشه اون بچه ذره عشقش نسبت پدر و مادرش کم بشه

داری میگی پدر و مادر منم تعریفمو از پدر و مادر گفتم دیگه تو نمیفهمی تقصیر من نیست  اوکی کمک نک ...

متاسفانه علاوه بر اینکه ارزش و احترام پدر و مادر رو نمیدونی، درست صحبت کردن هم یاد نگرفتی!!!! 

این تویی که خودتو به خواب زدی و نمیخوای بیدار شی، وگرنه صحبت‌های من کاملا مشخص و واضح و قابل درکه... حتی برای آدم نادانی  چون تو 

شما میتونی از این فیلما درس بگیری و مثل این پدر و مادرا نباشی مطمئن باش خانواده اگه خانواده باشه اگه ...

اشتباه شما همیجاست استباهی که من مرتکبش نشدم

و در دنیای اطرافم ندیدم دیگه از چیش درس بگیرم

در صورتی که حتی به دنیایی که این فیلم میگه تعلق ندارم

اما این فیلم داره فرهنگ سازی میکنه دقت کنید:

شعر دو کاج رو که توی کتابای درسی بود که شاعرش

عوضش کرد اول داستان ناراحت کننده بود یک درخت 🌲

کاج به دیگری بی وفایی میکنه ریشه خودش از بین می‌ره

اما شاعر بعدن شعر رو عوض کرد در دوران سختی کاج

همسایه کمک میکنه و اینها سالها در کنار هم زندگی

میکنن و از دانه های آنها که به زمین میفته کاجهای

دیگه روییده میشه و میشه یک جنگل کاج

دقیقاً روایت این فیلم مثل داستان اول شعر دو کاجه

معلومه شما آدم با هوشی هستی اگه زحمتی

براتون نیست اون شعر رو از گوگل. سرچ کنید هم

داستان اولش هم دومش که شاعر تغییر داد داستان رو

اون وقت متوجه منظور من میشید 🙏💓

اشتباه شما همیجاست استباهی که من مرتکبش نشدم و در دنیای اطرافم ندیدم دیگه از چیش درس بگیرم در صورت ...

باشه 

مرسی از وقتی که گذاشتید💚🌱