2777
2789
خب قطعا هست ولی تعمیم دادنش به کل جامعه ونشون دادن خانواده ایرانی به این شکل بده

اونا فقط یه حانواده رو نشون دادن کی بهتون گفته منظورشون کل جامعه بوده ؟؟؟پس واقعیت هارو نگن که فاش نشه خدای نکرده !؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو نی نی سایت که ادرار سهله پی پی تو سینک هم من دیدم و این که خیلیا قبل عروسی دوران عقد حامله م ...

عزیزم دوران عقد نبود منظورشون ..دوران عقد ک مشکلی نداره شرعا زن وشوهر حساب میشن

بعد به اینکه یه عده کثیف هستن یا خیالاتشونو اینجا مینویسن کار ندارم ولی ایا خانواده ایرانی اینطوره؟

حرمتها در خانواده های ایرانی اصلا با این فیلم هایی ک به خورد جهان میدن از ایران جور نیست

همچین پدر و مادری رو باید تو گوره ی ادم سوزی بندازن ۴ تا پسر ۱ دخترو محو و نابود کردن دیگه چیکار میخ ...

اصصصلا اینطور نیست!! بچه در هرررررشرایطی حق نداره به پدر و مادرش چپ نگاه کنه، چه برسه به توهین و دست بلند کردن روشون 😲😒

ضمنا اونا راحت میتونستن کارشون رو به نتیجه برسونن، اون قسمت فیلم که لیلا بعد از اینکه مغازه رو کنسل کردن، جای سند رو لو داد اصلا نویسندگی قوی نداشت.. چون اون از اولم میدونست سند گرو نیست و میتونست با گفتنش خیال برادراش رو راحت کنه و منطقی عمل کنن

عزیزم این فیلم تورم وغیره در نظرش نبود..افتضاح نشون دادن خانواده بود..میدونی تو چن تا کشور پخش شده و ...

خانواده ایرانی همینقد خرابه:/

-پرمیزند دلم به هوای غزل ولی    گیرم هوای پر زدنم هست بال کو..؟ 

نه ارزش دیدن نداره مردم نمیدونن دارن چی به خوردشون

میدن توی این فیلم ریشه پدر و مادر رو زدن توی یه

صحنه پدر خانواده توی ظرف شویی ادرار میکنه بعد مادر

خانواده قبلاً بدکاره بوده خیانت کرده بعد توی یه صحنه

دختر خانواده میزنه بیخ گوش پدرش خلاصه خیلی

فیلم سیاه و ضد اخلاقیه

با هدف قرار دادن پدر و مادر اینها دارن ریشه خانواده رو

میزنن متأسفانه فیلم های سیاه بدون اینکه بفهمیم

داره ریشه اعتقادات ما رو هدف قرار میده 

نه ارزش دیدن نداره مردم نمیدونن دارن چی به خوردشون میدن توی این فیلم ریشه پدر و مادر رو زدن توی یه ...

من عکس خونه ای که توش این فیلم ساختن دیدم طرف کوبیده پنج طبقه ساخته انگار تو مملکت هر چی مردم رو بدبختتر نشون بدی پولدار تر میشی

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
نه ارزش دیدن نداره مردم نمیدونن دارن چی به خوردشون میدن توی این فیلم ریشه پدر و مادر رو زدن توی یه ...

اینارو از کجا درآووردی😐

کی گفت مادر بدکاره بوده و خیانت کرده؟؟؟کجای فیلم؟؟

فقط گفت روز عروسی حامله بوده

-پرمیزند دلم به هوای غزل ولی    گیرم هوای پر زدنم هست بال کو..؟