2777
2789
به هیچ وجه ارزش نداره.. یه سری خیالات کثیف نویسنده وکارگردان و...

خیالات کثیف ؟؟چیش دروغ بود ؟

شما امسال ۱۰۰ تومن ببین چی میتونی بخری سال بعد همین موقع ببین همونارو میتونی با ۲۰۰ تومن بخری ؟؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترانه کیه دختر خانواده ؟عاقل ترین ادم فیلم اون بود که چرا رو اعصاب باشه 

اره همون لیلا عاقل بود ولی به چه قیمتی وقتی کسی قدرشو نمیدونه عمرو جوونیشو برا کی گذاشت واقعا اینهمه اصرار برای ۴تا داداش بی عار جایز نی دلسوزی تا یه حدی نه دیگه اینقدر پا رو خود گذاشتن برای من واقعا حرص درار بودهرکس یه برداشتی داره 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۵-۲۲۵۶۲۹_gallery_ro09.jpg

واقعا کسانی ک میگن حقیقت های زندگی بود رو درک نمیکنم

کدومتون پدرتون تو سینک ادرار کرده؟کدومتون مادرتون قبل ازدواج شکمش بالا اومده؟

البته جسارت نباشه ها فقط خواستم بدونین این فیلمو ساختن ک القا کنن همه جامعه انقدر سیاهه

اره همون لیلا عاقل بود ولی به چه قیمتی وقتی کسی قدرشو نمیدونه عمرو جوونیشو برا کی گذاشت واقعا اینهمه ...

اون که بله نه ازدواج کرده بود نه چیزی فقط زحمت و رنج کشید ولی خب واقعا عاقل بود ولی منم از فداکاری بیش از اندازش اعصابم خورد شد بنده خدا خودشو کشت این احمقا نفهمیدن 

صحنه ی بدی نداره که چرا نبینن البته خب ناراحت کننده هست قطعا وللی خب حقیقت زندگی خیلیاست متاسفانه&nb ...

اصلا فازشونو نمیفهمم یه جوری میگن فیلم بدی و سمی و ... انگار که منتقدن تو ام آی دی بی 

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۵-۲۲۵۶۲۹_gallery_ro09.jpg واقعا کسانی ک میگن حقیق ...

والا تو نی نی سایت که ادرار سهله پی پی تو سینک هم من دیدم و این که خیلیا قبل عروسی دوران عقد حامله میشن بعد میگن بچه زود به دنیا اومد نارسه و... 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۰۵-۲۲۵۶۲۹_gallery_ro09.jpg واقعا کسانی ک میگن حقیق ...

اینکه بگی *کدومتون پدرتون یا مادرتون اینجوریه*اصلا دلیل نمیشه که بگی نییییست 

اوضاع خراب تر از این حرفاس 

خیالات کثیف ؟؟چیش دروغ بود ؟ شما امسال ۱۰۰ تومن ببین چی میتونی بخری سال بعد همین موقع ببین همونارو ...

عزیزم این فیلم تورم وغیره در نظرش نبود..افتضاح نشون دادن خانواده بود..میدونی تو چن تا کشور پخش شده وخانواده ایرانی رو خراب کرده در ذهن مخاطب

اون که بله نه ازدواج کرده بود نه چیزی فقط زحمت و رنج کشید ولی خب واقعا عاقل بود ولی منم از فداکاری ب ...

خوب منم همین کاراش رو مغزم بود ودلیل اینهمه اصرار به پیشرفت اون بیخیالا رو نمبفهمیدم برا همین اعصاب خورد کن بود این ادما رو مثل داداشای لیلا رو نمیشه کاریشون کرد خر خره خودشونه باید ول کرد از به جایی به بعد

دقیقا و همینطور وقتی بهشون فحش داد و گفت چرا نمی‌میرید😐

همچین پدر و مادری رو باید تو گوره ی ادم سوزی بندازن ۴ تا پسر ۱ دخترو محو و نابود کردن دیگه چیکار میخواستن بکنن اونم تیر اخر بود که یکی مجبور شد از کشور فرار کنه اون یکیا هم که از اون یکی بدبخت تر شدن و یه دختر که دیگه نه روحش میکششه نه بدنش 

اینکه بگی *کدومتون پدرتون یا مادرتون اینجوریه*اصلا دلیل نمیشه که بگی نییییست  اوضاع خراب تر از ...

خب قطعا هست ولی تعمیم دادنش به کل جامعه ونشون دادن خانواده ایرانی به این شکل بده