2777
2789
خوش باشی و سلامت کنار خانواده آت . کادو ک حاشیه ست . دوستش داشتی دوستت داره ک ازش بچه آوردی دیگه&nbs ...

زنده باشی عزیزم. الهی که خدا عزیزانت رو حفظ کنه ♥️براتون. درسته مهم و اصل اون عشق و دوست داشتنه وگرنه این کادوها که ارزشی نداره وقتی زندگی گرم نباشه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان درد داره. اگه داره شما چطور نترسیدی و بقیه رو آوردی؟ من از زایمان ترسیدم

درد که داره خب . همسرم تکفرزند هست . مشکلات تکفرزندی خیلی زیاده . البته مادرشوهرم بنده خدا بچه میخواست اما صلاح خدا همین یه دونه بچه بود . دیگه خواستم تلافی تکفرزندی اونو من کنم اینطوری جبرانش کردم😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام. ببخشید زایمان سخته؟دردش چجوریه؟ 

من تا روز آخر هم دکترم گفت طبیعی. ولی حتی با آمپول فشار هم دهانه رحمم باز نشد.. گفتن ممکنه تا شب طول بکشه ،ریسک داره. سزارین شدم. بیهوشی کامل

خود عمل رو که هیچی نفهمیدم.. الان هم سه روزه که عمل کردم اصلا تو رختخواب نیستم والا.. ولی غلت میزنم یا جابجا میشم جای بخیه ها درد داره، که اونم شیاف دیکلوفناک میزارم خیلی دردمو کم کرده.. با اینکه راضی بودم به طبیعی، ولی میگم چه خوب شد سزارین کردم😂 دیگه از عوارض های آینده ش خبر ندارم