شفلوراجان مدیر عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 199 عنوان کادو شوهر واسه زایمان😑😶 | مشاهده متن کامل بحث + 5622 بازدید | 70 پست شوهرتون واسه زایمان اول چی بهتون کادو داد اگر طلا دادهوضع مالیتون چجوره ؟ 1402/02/15 | 21:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رعنا1365 عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 442 منم همینطور . ۳تا بچه دارم هیچی نگرفتم .شیطونه میگه بخاطر کادو هم شده چهارمی رو بیارم 😂😂😂😂 شیطونه میگه الان برم دعوا کنم کادو بده . چرا خودمو زحمت بندازم دوباره درد بکشم 😂😂😂😂
دلستر_تلــخ عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4667 امروز ۳ روزه زایمان کردم، فعلا که هیچی😂 البته دستش هم خالی بود.. تازه ملک خریدیم.. توقعی ندار ... واییییییییییبیی مبارک باشه😍😍😍عاشق نی نی ام این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
cheered عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 12275 نیم ست گرفتم برام ،۶سال پیش این یکی نمیدونم چ برنامه ای داره طبیعی هستی؟ درد داره؟
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7738 بخدا الان میشنوم ک باید کادو میگرفتم .😂😂😂 چرا اینقدر من بوق بودم و بی توقع . هیچی بهم نداد . چر ... منم بچه اول نمیدونستم البته طلا نمیتونس بده همین که زایمانم بردم بیمارستان شهردیگه که امکانات بیشترباشه اذیت نشم و نگهداری بچم کمکم میکرد کافی بودالآنم باردارم میخوایم جابجاشیم همین که جورشه برا جابجاییمون طلاهام هم نفروشم هنرکردیم تا زایمان خدابزرگه شاید یه تیکه طلا برام خرید خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31580 شیطونه میگه الان برم دعوا کنم کادو بده . چرا خودمو زحمت بندازم دوباره درد بکشم 😂😂😂😂 آره والا . این منطقی تره . اعصاب بچه داری نمونده دیگه . شیطون شما فهمیده ترع ،شیطون من که یک بی مغزه فقط چاه رو نشونم میده😂😂😂 دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
رعنا1365 عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 442 منم بچه اول نمیدونستم البته طلا نمیتونس بده همین که زایمانم بردم بیمارستان شهردیگه که امکانا ... انشالاااا بسلامتی زایمان کنی
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7738 انشالاااا بسلامتی زایمان کنی ممنون عزیزم خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
رعنا1365 عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 442 آره والا . این منطقی تره . اعصاب بچه داری نمونده دیگه . شیطون شما فهمیده ترع ،شیطون من که یک بی مغزه ... خوش باشی و سلامت کنار خانواده آت . کادو ک حاشیه ست . دوستش داشتی دوستت داره ک ازش بچه آوردی دیگه
ماهرمضون عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 7738 خداییش اگه داشته باشه باید طلا بدهولی خیلیا طلا دادن و هر روز هم خیانت میکننهمین که شوهر مث پروانه دورت بچرخه کافیه خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
cheered عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 12275 منم همینطور . ۳تا بچه دارم هیچی نگرفتم .شیطونه میگه بخاطر کادو هم شده چهارمی رو بیارم 😂😂😂😂 زایمان درد داره. اگه داره شما چطور نترسیدی و بقیه رو آوردی؟ من از زایمان ترسیدم
گازاروک عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 7714 همین دوتا اسپرمم بزور ازش گرفتم که بچه بشن 🤣مگه برا اون اوردم مال خودمن حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است