2777
2789
منم همینطور . ۳تا بچه دارم هیچی نگرفتم .شیطونه میگه بخاطر کادو هم شده چهارمی رو بیارم 😂😂😂😂

شیطونه میگه الان برم دعوا کنم کادو بده . چرا خودمو زحمت بندازم دوباره درد بکشم 😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ۳ روزه زایمان کردم، فعلا که هیچی😂 البته دستش هم  خالی بود.. تازه ملک خریدیم.. توقعی ندار ...

واییییییییییبیی مبارک باشه😍😍😍عاشق نی نی ام

این روزا هرکی گفت دوستت دارم بگو تا ساعت چند؟؟
بخدا الان می‌شنوم ک باید کادو می‌گرفتم .😂😂😂 چرا اینقدر من بوق بودم و بی توقع . هیچی بهم نداد . چر ...

منم بچه اول نمیدونستم  البته طلا نمیتونس بده همین که زایمانم بردم بیمارستان شهردیگه که امکانات بیشترباشه اذیت نشم و نگهداری بچم کمکم میکرد کافی بود

الآنم باردارم میخوایم جابجاشیم همین که جورشه برا جابجاییمون طلاهام هم نفروشم هنرکردیم  تا زایمان خدابزرگه شاید یه تیکه طلا برام خرید   

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
شیطونه میگه الان برم دعوا کنم کادو بده . چرا خودمو زحمت بندازم دوباره درد بکشم 😂😂😂😂

آره والا . این منطقی تره . اعصاب بچه داری نمونده دیگه . شیطون شما فهمیده ترع ،شیطون من که یک بی مغزه فقط چاه رو نشونم میده😂😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آره والا . این منطقی تره . اعصاب بچه داری نمونده دیگه . شیطون شما فهمیده ترع ،شیطون من که یک بی مغزه ...

خوش باشی و سلامت کنار خانواده آت . کادو ک حاشیه ست . دوستش داشتی دوستت داره ک ازش بچه آوردی دیگه 

خداییش اگه داشته باشه باید طلا بده

ولی خیلیا طلا دادن و هر روز هم خیانت میکنن

همین که شوهر مث پروانه دورت بچرخه کافیه  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
منم همینطور . ۳تا بچه دارم هیچی نگرفتم .شیطونه میگه بخاطر کادو هم شده چهارمی رو بیارم 😂😂😂😂

زایمان درد داره. اگه داره شما چطور نترسیدی و بقیه رو آوردی؟ من از زایمان ترسیدم

همین دوتا اسپرمم بزور ازش گرفتم که بچه بشن 🤣

مگه برا اون اوردم مال خودمن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است