2777
2789
عنوان

بچه ها راه کنترل خشم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 27 پست
اخه زورش بیشتر نبود فکر کنم یعنی فکر نمی کردم زورش کم باشه هر پسری حداقل یکم زور داره اما این نداشت ...

خب به این فکر کن شاید با این کارت اسیبی بهش وارد سه و تحمل این رو داری یا نه و یکم فاصله بگیر تا همه چی اوکی بشه

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید وقتایی که تو موقعیتش نیستی مثلا الان که عاقل شدی😅 به همین چیزا فکر کنی که عاقبت عصبانیت چی میش ...

اره واقعا درست میگی من اصلا آدمی نبودم انقدر راحت دعوا کنم خیلی محتاط رفتار میکردم ی بار تو دانشگاه بهم تهمت زدن آبروم رو بردن همونجا نتونستم هیچ دفاعی از خودم کنم نتونستم دعوا کنم چون اهل داد بیداد تو محیط های شلوغ نبودم بعد از اون تصمیم گرفتم هر طور شده از حق خودم و بقیه دفاع کنم ولی انتظار نداشتم به این درجه برسم 😂

نمی‌دونم واقعا راه آروم شدنم چیه خیلی سریع عصبی شدم واکنش نشون دادم اما نمیزارم اینطور پیش بره 

چیز طبیعیه هستش خب نگران نباش همین که الان پشیمونی خوبه و این باعث میشه سعی کنی به ترک کردنش همیشه قبل کار هات به نتیجش فکر کن اگه اینجوری باشی باعث میشه کم کم قبل اینکه توی عصبانیت واکنشی نشون بدی به نتیجش فکر کنی و با ملایمت بیشتری رفتار میکنی

خب به این فکر کن شاید با این کارت اسیبی بهش وارد سه و تحمل این رو داری یا نه و یکم فاصله بگیر تا همه ...

نه اصلا تحمل آسیب رسیدن بهش رو نداشتم سریع هم بعدش ازش عذرخواهی کردم الآنم همش فکرم درگیر اینه اگه چیزیش میشد چیکار میکردم واقعا خدا بهم رحم کرد 

من می‌خوام از الان شروع کنم کنترل خشم رو انجام بدم که بعدا اگه تو اون شرایط قرار گرفتم دعوا و بحث نک ...

باید دائم این موضوع تو ذهنت باشه هر حرفی میشه فکر میکنی کم کم داری عصبانی میشی سریع خودتو آروم کنی و محیط رو ترک کنی منم خیلی زود عصبی میشدم الان یکم بهتر شده اول فکر میکنم بعد سکوت میکنم و خودمو  مشغول یک کار دیگه میکنم تا از اوم شرایط پحیط فاصله بگیرم درواقع اول فکر کردن بعد واکنش دادن به شرایط این خیلی مهمه همش با خودت تمرین کن لازمم نیست تو شرایط خشم باشه حتی تو صحبت ها محاوره اول فکر کن بعد حرف بزن این باعث میشه کم کم تو محیط خشمگین هم که قرار گرفتی اول فکر کنی بعد یک عکس العملی نشون بدی

چیز طبیعیه هستش خب نگران نباش همین که الان پشیمونی خوبه و این باعث میشه سعی کنی به ترک کردنش همیشه ق ...

به نظرت راهی هست یاد بگیرم صبور تر باشم دست خودمم نیست تو خانواده پر تنشی بزرگ شدم پر از دعوا و اعصاب خوردی به خاطر همین سریع عصبی میشم ولی واقعا از این به بعد همش باید به نتیجه کارهام فکر کنم 

نه اصلا تحمل آسیب رسیدن بهش رو نداشتم سریع هم بعدش ازش عذرخواهی کردم الآنم همش فکرم درگیر اینه اگه چ ...

خب تو که دلت مهربونه قبل عصبانیتت به اینا فکر کن مطمئنن به نتیجه دلخواهت میرسی

باید دائم این موضوع تو ذهنت باشه هر حرفی میشه فکر میکنی کم کم داری عصبانی میشی سریع خودتو آروم کنی و ...

اره درست میگی از این به بعد باید خیلی بیشتر رو رفتار هام دقت کنم اتفاق ی بار میوفته بعدش دیگه نمیشه کاریش کرد 

به نظرت راهی هست یاد بگیرم صبور تر باشم دست خودمم نیست تو خانواده پر تنشی بزرگ شدم پر از دعوا و اعصا ...

صد در صد راهی هستش و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی 

خودت رو بزار جای افراد قبل اینکه تصمیمی بگیری واکنشی نشون بدی پیشبینی کن با این واکنشت چه اتفاق هایی قراره برات بیفته صد در صد اگه اون لحظه میگفتی اگه هلش بدم سرش بخوره ب جایی یا چیزیش نکنه بشه و اینا اصلا هلش نمیدادی پس سعی کن قبلش همه جوانب رو در نظر بگیری تو گوگل هم برای اینکه صبرت و اینا بیشتر بشه بزن اطلاعات کامل تری هست