2777
2789
عنوان

بچه هایی که درخواست دوستی داده بودین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3868 بازدید | 248 پست
عزيزم اگر استاپ وزني بگيريم بايد چكار كنيم؟

من ۳بار تا الان استاپ کردم این رژیم رو حتی شده ۴روزشو گرفتم استپم شکسته.و شروع کردم  وزن کم کردن.

اگه مشکل فشار خون یا چیزی داشتی نگیر .باید خیلی اراده ت قوی باشه که چیزی غیر ار برنامه ی رژیم نخوری

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رژیم های زیادی هست برای استپ وزن مثل ۳روز لوبیایی ناهارشام خوردن و صبحانه ش یه لیوان شیر . اما من ت ...

فدات شم ممنونم بابت وقتي كه ميذاري ان شاالله هميشه شاد و سلامت و مانكن😍باشي

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
فدات شم ممنونم بابت وقتي كه ميذاري ان شاالله هميشه شاد و سلامت و مانكن😍باشي

فدااات مرسی بابت دعای خوبت  طناب هم تونستی بزن

ناشتا دانه چیا رو با اب حل کن بخور  صبحانه یه کف دست سنگک یا ۳کف دست لواش با پنیر یا تخم مرغ ا ...

من قرص چیا سید خوردم موهام کلش خرید اسلیم چطوره قیمتش چنده من اراده ورزش دارم پر خورم فقط

قد ۱۶۱ وزن ۷۵ وزن هدف ۴۸

عزیزم اونایی که نوشتمو بخون اگه سوالی داشتی در خدمتم.

۱۴کیلو باید کم کنی.هرهفته وزنتو بگو بهم ببینم چه تغیری کردی.الانم دور کنر و سینه و ناف تو بگو اینجا ثبت شه دفعه بعد ببینیم چقدر سایزت کم شده با این رژیم.

من قرص چیا سید خوردم موهام کلش خرید اسلیم چطوره قیمتش چنده من اراده ورزش دارم پر خورم فقط

قرص دانه چیا تاحالا نخوردم

اسلیم یجا میده بسته ای ۵۴ یجا میده۸۴تومن

طناب زیاد بزن زیاد برقص.دراز نشست عالیه

منم ۷۰ کیلو  ۱۵۵ قدمه افتضاح شکم دارم بعد زایمانم این جوری شد شکمم بایه بچه بازیگوش امکان پیا ...

منم پسر ۳ساله ی فوق شیطون دارم فداتشم.جوری که اوایل پاهامو می گرفت با اون حال ورزش میکردم.الان دیگه عادت کرده.شما فعلا زوده بدنسازی با دمبل کار کنی چون چربیت زیاده.الان شما فقط ایروبیک تاااا میتونی کار کن اگه ماهواره دارین با شبکه جم فیت.

اگه ندارین و امکان باشگاه رفتن هم نداری،برقص،دراز نشست برو.طناب بزن.حلقه بزن ...

منم پسر ۳ساله ی فوق شیطون دارم فداتشم.جوری که اوایل پاهامو می گرفت با اون حال ورزش میکردم.الان دیگه ...

خداحفظش کنه عزیزم.پسرمنم نزدیک دوسالشه به خداامروز انقد اذیتم کرد پاهام درد گرفتن کمرم داره نصف میشه ازوسط

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 
خداحفظش کنه عزیزم.پسرمنم نزدیک دوسالشه به خداامروز انقد اذیتم کرد پاهام درد گرفتن کمرم داره نصف میشه ...

سلامت باشی عزیزم مرسی خدا گل پسر توروهم حفظ کنه.کاملا درکت میکنم.چاره ای نیست تا بزرگ شن

فدااات مرسی بابت دعای خوبت    طناب هم تونستی بزن

سلام مربي جون😘خواستم بگم غذام رو خيلي كم كردم ولي فعلا نميتونم رژيم رو شروع كنم اخه يه عمل زيبايي دارم گذاشتم بعد از اون ان شاالله همراه مادرم اول خرداد شروع ميكنيم اونموقع ميام وزن و قد و سايزها رو ميگم 

لطفا تاپيكت همچنان فعال(باز)باشه تا بتونيم از تجربياتت استفاده كنيم 🌱🌹☘️🌺💎💚🕊💐❤️

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲