2777
2789
عنوان

بچه هایی که درخواست دوستی داده بودین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 248 پست
فدای توحالت خوبه؟چیکارا میکنی؟

قربونت برم،خوبي شما؟

حال وزني عالي👌زير ٦٠ خودم رو نگهداشتم يبار تا ٥٧ ميرم بعد ميام ٥٩😉خلاصه نميذارم بالاي ٦٠ بشه 

شكم پهلومم تقريبا آب شده

شما چكار كردين ؟

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
قربونت برم،خوبي شما؟حال وزني عالي👌زير ٦٠ خودم رو نگهداشتم يبار تا ٥٧ ميرم بعد ميام ٥٩😉خلاصه نميذار ...

قربونت منم خوبم

افرییییین ماشالا به ارادت🫡👏👏👏

منم هیچی الان از باشگاه اومدم

با پسرم میریم باشگاه یه گوشه اروم میشینه تا من ورزشم تموم شه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام از کجا بدونیم حد مجاز کالری دریافتیمون چقدره؟! با توجه ب وزن بدن باید کالری دریافت کنیم ؟

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم

سلام از کجا بدونیم حد مجاز کالری دریافتیمون چقدره؟! با توجه ب وزن بدن باید کالری دریافت کنیم ؟

سلام عزیزم 

برنامه بشقاب رو نصب کن

اونجا زده باتوجه به وزنت چقدر نیاز به کالری داری 

ولی بنظر من زیاده کالری ای که گفته

برای لاغری زیر ۸۰۰کالری یا روزای فست زیر ۵۰۰کالری خوبه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
سلام عزیزم برنامه بشقاب رو نصب کناونجا زده باتوجه به وزنت چقدر نیاز به کالری داری ولی بنظر من زیاده ...

خیلی ممنونم دوست عزیز از پاسخگوییتون 

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم