2777
2789
عنوان

بچه هایی که درخواست دوستی داده بودین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 248 پست
قربونت آخی 😊 خدا حفظش کنه برات  مرسی گلم 😍😍💋💋💋شما هم ببوس پسر گلی تو 🌸🌸🌸  پسر م ...

سلامت باشی عزیزم چشم حتما

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم عیدت مبارک🥰🥰🥰 چه میکنی در چه حالی؟

سلام مربي جون اعياد شما و همه دوستان هم مبارك🌹🌹

من اصلا فكرشو نميكردم تو فاصله يك ماه و نيم ٨ كيلو كم كنم به وزن هدفم برسم ١٥ تير اندازه گرفتم ٥٨ كيلو شدم😍

منتها يه ناراحتي دارم اينه كه شكم و پهلوم اونجور كه ميخوام آب نشده(قبلتر گفتم كه ناراحتي كمر دارم ورزشهاي شكم پهلو رو نميتونم انجام بدم)فقط رقص و ايروبيك انجام ميدم ميخوام ريسك كنم حلقه بزنم اميدوارم به كمرم فشار نياد هر چند كه مادرم ميگه شكم پهلوتم اب شده كافيه

خودم فك ميكنم به خاطر بلغمي بودنم باشه كه شكم دارم كه اونم بايد رژيم اصلاح مزاج رو شروع كنم البته شكمي كه ميگم خيلي كمه من ميخوام اينم نباشه تخت تخت بشه

دور كمرم اول خرداد ١٠٠ بود الان شده ٩٥ 

دور شكم ٩٧ بود الان ٨٨ 

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
سلام مربي جون اعياد شما و همه دوستان هم مبارك🌹🌹 من اصلا فكرشو نميكردم تو فاصله يك ماه و ...

براي دوستاني كه در آينده به تاپيكمون اضافه ميشن اينو ميگم و نا اميدن،... در عرض يك ماه و نيم ٨ كيلو كم كردم😍

از تجربه و راهنمايي هاي خوب چكاوك جون استفاده كردم كه از صد تا مربي برام بهتر بود چون پيشتر من رژيم ميگرفتم هيچ تاثيري جز استاپ وزني نداشت ولي اين سري موفق شدم💪💪💪💪

با رژيم صحيح كه به بدنم اسيب نزنم همه چيز جز (مواد غذايي صنعتي مضر و برنج)ميخورم ورزشمم رقص و ايروبيك روزي ١،٥ ساعت كنارش فعاليت كار و خونه و ٦ ساعت خواب شبانه روز نه بيشتر نه كمتر 

بدنم به اين سيستم عادت كرده فك نميكنم اضافه وزنم برگرده چون اصولا ادم اكتيو و با اراده اي هستم كاري رو كه شروع كنم تموم ميكنم و پيگيرم تا تهش

ناگفته نمونه مادرمم ١٨ كيلو اضافه وزن داره با من شروع كرده دقيقا شبيه من تو اين مدت ٨ كيلو وزن كم كرده 

ان شاالله تا يك ماه و نيم ١٠ كيلو ديگه هم كم ميكنه 

من تخمين زده بودم پاييز به وزن هدفم برسم ولي با اراده اي كه داشتم پاييز نشده به هدفم رسيدم 

ممنونم از چكاوك جون مربي عزيز🙏🕊💚دعاي خير منو و مادرم هميشه همراه تو عزيز هست🤲🌹 

و آرزومندم🤲 همه دوستان به وزنهاي هدفشون برسن🥰

براي دوستاني كه در آينده به تاپيكمون اضافه ميشن اينو ميگم و نا اميدن،... در عرض يك ماه و نيم ٨ ...

سلام عزیزم بهترین خبری که شنیدم و عیدیم بود این بود که به وزن دلخواهت رسیدی 🤩🤩🤩

بهت تبریک میگم و ارزو میکنم همیشه همینجوری فیت بمونی

من لیاقت اسم مربی ندارم بخدا. چون نه دوره هاشو گذروندم نه چیزی،فقط ار تجربه های خودم گفتم و خیلی خوشحالم که برات مثمرثمر بوده و وزن کم کردی.خیلی خوشحال شدم گلم

بوس بوس بهت 🫡 

وزن فعلی 92 قد 170 دور سینه   110 دور شکم 102 دور باسن 115 دور کمر 99 هدف اول 80❤ ...

سلام گلبهاجون خوبين از رژيم چه خبر؟

بابت هليله سياه راهنمايي ام كردي من اونم😘

يه سوال داشتم مزاجم بلغمي يه كوچولو شكم دارم غذامم كه خيلي كمه ولي همين كم رو تا ميخورم سريع شكمم ميزنه بيرون راهنمايي طب سنتي براي اين موضوع داري خوشحال ميشم بگي🙏

طب سنتي چندين بار رفتم ولي خيلي سخت بود ادامه ندادم بي نتيجه مونده ان شاالله الان كه ديگه به وزن هدفم رسيدم ميخوام اينم پيگير شم 

سلام گلبهاجون خوبين از رژيم چه خبر؟ بابت هليله سياه راهنمايي ام كردي من اونم😘 يه سوال داشتم مزاجم ...

سلام بروی ماهت عزیزم😍

تاپیک رو گم کرده بودم سایتم که خرابه تاپیکای سیو شده رو نمیاره

من سه کیلو کم کردم خدارو شکر 

فک کنم منظورتون اینه که نفخ می کنه معده تون

اون هلیله که گفتم  امتحان کردین؟

بعد از یکی دو ماه کاملا تغییرات رو حس می کنید

خیلی عالیه برای نفخ

و همچنین برای یبوست

صبح و شب هم یه قاشق چایخوری دوسین بخور

خیلی خوبه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سلام بروی ماهت عزیزم😍 تاپیک رو گم کرده بودم سایتم که خرابه تاپیکای سیو شده رو نمیاره من سه کیلو ک ...

هليله رو امتحان ميكنم 

دوسين رو قبلا خوردم خيلي تاثير نداشت 

ممنونم عزيزم ان شاالله به وزن هدفت خيلي زود برسي😘

هليله رو امتحان ميكنم  دوسين رو قبلا خوردم خيلي تاثير نداشت  ممنونم عزيزم ان شاالله به و ...

قربانت گلم😘

شما هم همینطور

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من از سن ۱۶ سالگی تا حالا هی ورزش رژیم ولی این سه سال بچم به دنیا اومده دیگه نه رژیم نه ورزش خیلی چاقم مخصوصا ران وزنم ۹۴ قدم ۱۶۵ خیلی ناراحتم افسرده شدم خسته شدم 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
من از سن ۱۶ سالگی تا حالا هی ورزش رژیم ولی این سه سال بچم به دنیا اومده دیگه نه رژیم نه ورزش خیلی چا ...

سلام عزیزم خدا بچتو حفظ کنه🙏🙏🙏

چاره ای نیست باید از یه جایی شروع کنی.ول کنی هرروز چاقتر از دیروز میشی.

من خودم ۶۷شدم اما تا یه هفته ول میکنم سریع چندکیلو اضافه میکنم.

ماها که ژن مون تو پره و لاغر نیست باید دائم رژیم باشیم وگرنه ..