2777
2789
عنوان

کسایی ک رفتین لیزر کمک

145 بازدید | 19 پست

بچه ها من مو های زائد خیلی ضخیم و زیادی تو ناحیه زیر چونم و خط ریشم داشتم الان پنج جلسه س میرم لیزر بشدتتت کمتر شده اما جدیدا متوجه شدم ک روی گونم موهای بلند و مشکی اما خیلی نرمی رشد کردن 

دلیلش میتونه لیزر باشه؟؟؟؟

نمی دونم چرا اینطور شده هیچوقت اونجا مو نداشته😭😭

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

نگرانت نمیکنم من فقطططط شنیدم ها ندیدم میگفتن موهای چونه رو لیزرکنی احتمالش هست پخش بشه تو کل صورتت کل صورت موهای ضخیم دربیاد

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم همین شد

دستمو کردم ینی بازو از ارنجم ب پایین

کم کم دیدم از ارنم ب بالا ک اصلا اونجارو نمیزدم موهای نرمم داره زبر میشه

پرسیدم گفتن بحاطر اشعه لیزره ک خورده ب اونا

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃

دستگاهت چیه؟

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃
اره عزیزم از لیزره  مال منم اینطپر شد  چون اون جا ها موهات بور و نازک بودن هردفعه ک لیزر ...

دستگاهتون چ بود

دستگاهت چیه؟

تیتانیوم۲۰۲۲

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

کسی با تیتانیوم لیزر کرده؟

موهای کلکی و نازک اگر لیزر بخوره بلند و مشکی تر در میاد برای منم این طور بود 

خوب اگه اونارو مجدد لیزر کنم از بین میرن؟

اره عزیزم از لیزره  مال منم اینطپر شد  چون اون جا ها موهات بور و نازک بودن هردفعه ک لیزر ...

خوب بعدش با لیزر از بین نرفتن؟

تیتانیوم۲۰۲۲

ععع

من قبلا با یه دستگاه دیگ میرفتم ک خداروک۸۰/۷۰درصد موهام رف

الان ب دلایلی اونجا نمیرم

اومدم اینجا دسگاشون اینه

نمدونم خوبه یا ن