2777
2789
عنوان

برای بوی بد عرق...

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 32 پست
رو من اثری نداشت

شاید فیک بوده

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي اصلا بوي عرق نميدي ك من مام هم استفاده ميكنم

اره بخاطر همین مسدودشون میکنه بعد.  غده یا توده در پستان وزیر بغل تشکیل میشه بعد چند سال این دکتر پستان بجاریم گفت.   بشدت بده.  اصلا نزن 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
سنگ مرداب خیلیا میگن خوبه ضرر نداره؟ کسی استفاده میکنه؟

سرب داره چرا شما همش دنبال چیزای سمی و خطرناک میگردین ی مام مارک یا خوشبو کننده مارک بخرین اگه خیلی اذیت میشین بوتاکس زیر بغل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
والا پارسال از داروخانه گرفتم ۱۵۰ تومن قیمتش بود ولی نه رو من نه همسرم نه دخترم اثری نداشت همینجوری ...

احتمال ۹۹درصد فیک بوده حداقل باید روی یکی تاثیر میزاشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرب داره چرا شما همش دنبال چیزای سمی و خطرناک میگردین ی مام مارک یا خوشبو کننده مارک بخرین اگه خیلی ...

نه من نمیزنم گفتم خیلی ها تو سایت تعریف کرده بودن خودمم شنیده بودم ضرر داره خواستم از بقیه هم بپرسم من دئودورانت آبی رکسونا گرفتم خیلی خوبه