2777
2789
عنوان

وسیله برقی پرکاربردتون تو آشپزخونه چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 71 پست
عکس خرد کنتو میذاری ببینم چیکار میکنه برات یعنی؟

الان سر کار هستم یکی داشتم فلر عالی بود پیرکسش شکست پیدا نشد مجبور شدم بوش گرفتم ولی فلر بهتر بود

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
غدا گرم میکنیم واقعا راحت هست .سولاردم هست.گاز برقی هم داریم اونم عالیه برای پیتزا و...تونت بزنی میا ...

منم دارم فقطم باهاش غذا گرم میکنم میخواستم ییینم دیگه چه کاری ازش بر میاد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😃😃یعنی میگی بخرم؟ پارس خزر میخوام پلوپز برنج کته میده نه؟ اشکال نداره برنج کته بذارم جلو مهمون؟

نه چه اشکالی داره برنج کته باشه

ما درست میکنیم اگه تو برنج پختن مثل من میلنگی خیلی خوبه

من اول میگفتم کاش نمیگرفتم اضافه س ولی واسه مواقعی که مهمون میاد یا زیاد وقت نداری خوبه تا تو خورشتت و آماده کنی برنجت حاضر میشه

خدایا شکرت🤲🍃
مرسی عکسشو میذاری ببینم؟ مخلوط کن جدا بخرم یا ازینایی که مخلوط کن و آسیاب باهمن؟

این طبقه وسط توستر و طبقه پیین بلندرمه. مخلوط کنم غذاسازچندکاره ایرانی برند تولیپسه 

https://s8.uupload.ir/files/20230428_212650_fawh.jpg

😃😃یعنی میگی بخرم؟ پارس خزر میخوام پلوپز برنج کته میده نه؟ اشکال نداره برنج کته بذارم جلو مهمون؟

با همون دم هم میکنم تهش سیب زمینی میچینم پارس خزر عالیه

ولی کته هم یاد میگیری ابشو به اندازه بریز ی اون حالت شفته نگیره

گوشتگوب چندکاره خیلی خوبه بجای همزن و خوردکن هم استفاده میشه هم هزینت برای خرید کمتر میشه هم جای خیل ...

چه جالب

میشه عکسشو بذاری ببینم

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
عکس غذاساز و گوشت کوبتو میذاری؟ چیکارا میکنی یعنی باهاش

گوشت کوب و غذا سازم ایناس

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
با همون دم هم میکنم تهش سیب زمینی میچینم پارس خزر عالیه ولی کته هم یاد میگیری ابشو به اندازه بریز ی ...

هزینه اضافه نیست؟ من میخوام برنجو بذارم برم بیرون

گوشت کوب و غذا سازم ایناس

چیزی نیومده پگاه جان🥲 منم میخواستم عکس واست بفرستم آپلود نمیشد. چون اصلا نمیدونم غذاساز چیه

چیزی نیومده پگاه جان🥲 منم میخواستم عکس واست بفرستم آپلود نمیشد. چون اصلا نمیدونم غذاساز چیه

😢ای بابا ببخشید فداتشم نمیتونم لینک بزارم

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:
هزینه اضافه نیست؟ من میخوام برنجو بذارم برم بیرون

منم سر کار میرم برنجو میزارم میرم بیرون خودش میپزه خاموش میکنه وقتی برگشتم فقط گرمش میکنم

منم سر کار میرم برنجو میزارم میرم بیرون خودش میپزه خاموش میکنه وقتی برگشتم فقط گرمش میکنم

ببخشید من پلوپز چند کاره خریدم نتونستم باهاش کار کنم تو دیوار فروختم میشه لطفا مارک پلوپز واینکه عکسش وبی زحمت بفرستید

این طبقه وسط توستر و طبقه پیین بلندرمه. مخلوط کنم غذاسازچندکاره ایرانی برند تولیپسه  https:// ...

😍چه باسلیقه

مرسی💚💚