2777
2789
عنوان

وسیله برقی پرکاربردتون تو آشپزخونه چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سر کار میرم برنجو میزارم میرم بیرون خودش میپزه خاموش میکنه وقتی برگشتم فقط گرمش میکنم

ای بابا باز باید دوباره گرم کنم؟🤦🏻‍♀️ من گفتم خودش گرم میمونه

خب دوباره گرم کنی نمیسوزه؟

شما تایمر میذاری خاموش بشه یا هروقت برنج درست شد خودش خاموش میشه؟ من واقعا صفر🥲

دیگه چی تو پلوپز درست میکنی؟

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
سلام عزیزم پلوپز💜سرخ کن و مایکروفر

مرسی💚💚

تو پلوپزت چیا درست میکنی؟ پارس خزر چه مدلی بگیرم؟

سرخ کن، ایر فرایر منظورته؟ مرغ توش درست میکنی خشک نمیشه؟

ببخشید من پلوپز چند کاره خریدم نتونستم باهاش کار کنم تو دیوار فروختم میشه لطفا مارک پلوپز واینکه عکس ...

عشقم پارس خزر بهترینه خارجیا خیلی کته میشه و ته دیگ نداره

تو فرودگاه بین المللی بری تنها وسیله برقی ایرانی هست که خارج میبرن  😅

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
مرسی💚💚 تو پلوپزت چیا درست میکنی؟ پارس خزر چه مدلی بگیرم؟ سرخ کن، ایر فرایر منظورته؟ مرغ توش د ...

پلوپز برنج سفید 💜💜💜اره پارس خزر چهار نفره دارم …من سرخ کن فیلیپس دارم سیب زمینی مرغ و اینا توش سرخ میکنم عالیه عزیزم 

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23
عشقم پارس خزر بهترینه خارجیا خیلی کته میشه و ته دیگ نداره تو فرودگاه بین المللی بری تنها وسیله برقی ...

واقعا ته دیگ وسطی خیلی خوب میشه

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23
ای بابا باز باید دوباره گرم کنم؟🤦🏻‍♀️ من گفتم خودش گرم میمونه خب دوباره گرم کنی نمیسوزه؟ شما تای ...

خوب اگه زمان زیاد باشه سرد میشه دیگه و خودش خاموش میشه پلو پزهای جدید درجه ته دیگ داره نه نمیسوزه 

واقعیت من سیب زمینی و کدو و حلوا هم درست کردم یا خورشت زمانی که گازم تموم شده ولی برای این موارد حتما باید باشی چون سریع انجام میده و خوب اب نداره یا کمه میسوزه 

عدس پلو و اینا هم خوبه 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خوب اگه زمان زیاد باشه سرد میشه دیگه و خودش خاموش میشه پلو پزهای جدید درجه ته دیگ داره نه نمیسوزه&nb ...

مرسی گل😍💚💚

فک کنم همون پارس خزر چهار نفره بخرم خوب باشه. فعلا که تنها زندگی میکنم