2777
2789
عنوان

فروشندگی

58 بازدید | 14 پست

یجا تازه رفتم برای فروشندگی همین امروز 

من تاحالا هیچ سابقه کاری ندارم امسال میرم دوازدهم ولی چون اوضاع خانوادگی بهم ریخته تصمیم گرفتم اونقدری در بیارم که خرج مدرسم بشه

یه سوپر مارکتی تو کوچمونه بهم گفتن از ساعت هشت صبح تا هشت شب بیا وایستا ماهی ۷ تومن فلا امروز رفتم بنظرتون پولش کم نیست؟ بیشتر ازین میگه نمیبره بالا

خوبیش اینه مدرسه باز شد بعد از ظهری میتونم برم البته با نصف قیمت

تعداد رای : 0
نظرسنجی
الزامی
0
0%
الزامی
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چقدر کمه؟ اونقدری لازم ندارم درحد یه کمک مدرسه ماهیانه و همین

نمیدونم من صندوق دار لباس فروشیم ماهی ۱۰ تومن میدن ساعت کاریمم ۸ ساعته

شاید دارم اشتباهی قیاس میکنم نمیدونم

ولی خب اگ زیاد لازم نداری ک خوبه

نمیدونم من صندوق دار لباس فروشیم ماهی ۱۰ تومن میدن ساعت کاریمم ۸ ساعتهشاید دارم اشتباهی قیاس میکنم ن ...

بنظر خودمم ۱۲ ساعت برا ۷ تومن واقعا بی صرفه حالا اونا هفته ای دوبار حدقل جنس میارن من باید بچینم

کار بهتر پاره وقت پیدا کمی بهتره زمانشم جالب تیست یه کاری که از صبح باشه تا چهار یا سه بعدظهر

خب اونطوری نمیتونم بعد مدرسه هم برم اتفاقا یه کارگاه خیاطی هم بود ولی اون بچه مدرسه ای نمیگیره