2777
2789

جنب شدم یا ترشح بوده؟آبه بعضی وقتا بی رنگه بعضی وقتا هم خیلی سفید هم آبه کمه بعد دور پردم اینا خیسه

بوی خیلیی بد هم داره مث بوی سطل اشغال😐🤣ببخشید به جز این نتونسم  چیز دیگه ای تشبیه کنم

عزیزم اگه توی خواب جنب شده باشی اصلا همون موقع از خواب بیدار میشی یا لذتش و حس می‌کنی و یادت میمونه حتی اگه بعدش دوباره بخوابی

اگه شک در جنابت داری جنابت حاصل نمیشه

حالا میخای برویه غسل محض احتیاط بکنبعدش که از حموم اومدی سریع برو دستشویی که اون حکم وضوی بعد غسل هم دیگه برات مترتب نشه و بتونی نمازتو با وضویی که میگیری بخونی 

من طبق چیزی که از رساله استخراج کردم درستش اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه یادم نمیاد هم ب لذت نرسیدم فقط بدنم سسته

فکک نکنم همون کاری که بهت گفتم و محض احتیاط بکن سریع هم بعدش برو دستشویی یا یه کاری بکن که وضو رو باطل می‌کنه تا بتونی چون شک داری برای نماز ظهرت وضو بگیری چون شک داری نمیتونی با همون غسل نماز بخونی بدون وضو

اخه یادم نمیاد هم ب لذت نرسیدم فقط بدنم سسته

اصلا تو خواب شدی تا حالا

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!