2777
2789
عنوان

کار زشت زنددادشم 😑

519 بازدید | 22 پست

داداشم تصویری زنگ زده بود، سر کار بود، من خونه بابام بودم زنداداشمم همونجا بود، 

بعد رفت داخل اتاق صحبت کرد. بعد که اومد پیش ما هنوز داشتن صحبت میکردن. 

بعد داداشم پرسید که منم اونجام گفت آره... 

بعد منم گفتم سلام برسون هیچی نگفت. 

دوباره داداشم از اون طرف با من حرف میزد زندادشم بحثو تغییر میداد، یا مثلا من یه چیزی میگفتم داداشم میگفت فلانی چی گفت؟ میگفت هیچی

اصلا نمیتونم چجوری توضیحش بدم. ولی یجوری که بدش میومد من باهاش حرف میزدم. خیلی حس بدی گرفتم. 

منم بلند شدم رفتم آشپزخونه. 

واقعا درکش نمیکنم، حتی بدش میاد برادر زادمو بغل کنیم، یا بهش محبت کنیم، فقط منم نیستم، این حسو بقیه خواهرامم دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون داداشتون خواهراشو دوست داره..و هی جلو خانومش گفته..اونم این واکنش ها رو داره..براتون مهم نباشه

✅ ✅ دنیا اساسش جمله بر آلاکلنگ است ** گاهی به دستت تیشه گاهی هم کلنگ است ** هرگز مکن تخریب وقتی زور داری ** دریا عزیز من فقط جای نهنگ است ** بیرون مرو چیزی نمی یابی عزیزم ** کن در درون خود سفر چون وقت تنگ است ** در باغ جز نظم و نظام خشک چیزی ** حاکم نمیباشد کجا جای ‍ پلنگ است ** جنگل حریم اقتدار است و صلابت ** هر چیز میبینی به جای خود قشنگ است ** لازم شود گاهی علف باشی الف نه ** آنچه از او روغن نمیگیرند سنگ است ** عادل تو فهمیدی که هستی هست بازی ** هر کس در این بازی نشد وارد زرنگ است

خوشش نمیاد ازتون واضحه که .

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
خب من خودم یکی بم میگه سلام برسون نمیرسونم چون میدونم اونی ک پشت خطه میشنوه چرا دنبال ایرادید از بق ...

واا، تماس تصویری بود نشنید، هر چی من از اون طرف میگفتم و با حوابشو میدادم میگفت هیچی 

اگه نمیخواست کسی حرف بزنه خو داخل اتاق میموند. 

بیخیال بابا 

تلفنو که قطع کرد خودت زنگ میزدی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
شما هم جلوش بیشتر زنگ بزن داداشت و باهاش احوالپرسی گرم کن و وقتی هم داداشت میاد بشین کنارش خواهر برا ...

بخدا انگار با داداشم نامحرمم، اصلا میترسم باهاش دست بدم. 

هر وقت داداشم با من و خواهرام حرف میزنه اخم تخم میکنه.... خود داداشمم میدونه 

بیخیال بابا  تلفنو که قطع کرد خودت زنگ میزدی

نه بحث تلفن نیست همیشه همینه... 

اگه با خودش دعوا داشتیم، یا بی احترامی یه چیزی 

آخه مشکلشو درک نمیکنم. 

از اینکه به بچهش محبت کنیم بدش میاد...!