2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 93 پست

ببخشید من بودم با خوانوادم دس ب یکی میکردیم از خونه مینداختیمش بیرون .حیف اسم پدر که روی همچین آدمایی باشه..الان میان میگن باباعه بلخره نباید ی همچین کاری کنی..بابای چی جدی؟ وقتی ینفر نزاره پیشرفت کنی و بد بختت کنه هی بهت سر کوفت بزنه اذیت کنه ادمو اصن زشته اسم بابارو بزارن رو ی همچین آدمی حرمت داره اون کلمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب کرم زدم رفتم کتابخونه ثبت نام کنم می‌گفت تو هرزه ای مملکتو خراب کردی و فلان به خدا من چادر می ...

خدایا واقعا بعضی والدین مدیون بچه هاشون از دنیا میرن

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
وآسه یه درس لعنتی!دیوونم کردن،تا حالا خودم بهترین بودم اما عصبیم کردن،همین الانشم کنارم دارن حرف میز ...

منم همش ۲۰ گرفتم ولی سرنوشت کل کارنامه هام اخرش این شد که باهاشون موشک  درست کردم.نمره واقعا اونقدر ارزش نداره .نمیتونی باهاشون بری مشاور که باهاشون صحبت کنه ؟

تو خیلی خیلیییی بچه مستعد و باهوشی متاسفانه راهنمایی درست نداری معمولا افراد باهوش دست ب خودکشی زیاد ...

من اصلا حرف خودکشی نزدم

خودش میگه

چون یه نفر از اقوام خیلی دور خودکشی کرده بود

دیگه خسته شدم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡

اونایی که پست گذاشتن درک میکنم اونایی که تو مدرسه کلی دوس پسر داشتن پدر مادرشون پشتشون بودن. تنبلای کلاسمون هم همینطور. اما من که درس خون بودم و باحجاب......هیچی چی بگم. خدا خودش حفظمون کنه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
  منم همش ۲۰ گرفتم ولی سرنوشت کل کارنامه هام اخرش این شد که باهاشون موشک  درست کردم. ...

نه عزیزم،واقعا فکر میکنی همچین آدمایی میان مشاوره؟

اصلا درک ندارن اینا،من تونستم افسردگی رو شکستا بدم الان یکسال گذشته ولی انگار میخوان بر گردوننش،الان من دارم با اشک و بغض اینا رو مینویسم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
تو خیلی خیلیییی بچه مستعد و باهوشی متاسفانه راهنمایی درست نداری معمولا افراد باهوش دست ب خودکشی زیاد ...

تمرکزت رو درس و دانشگاه دولتی بذار وارد که شدی اولین کار بگرد کار و هر جور شده مشاور خیلی خوب و دوستان که با افکار مثبت برا خودت پیدا کن تو موفق میشی