2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 93 پست
بعد جالب اینجاست میگه شهید بشم😂شهادت لیاقت میخواد که نداره یک،دو هم اینکه هزار تا چیز بهم گفته دیگه

ماشالله چه رویی داره انتظار شهادت داره به مامانم میگم شوهرت انقدر خداپیغمر و امام و روح اموات  رو فحش میده خودش چطوری میخواد جون بده 

مامانم میگه هرجور میمیره بمیره فقط مریض نشه عن و گوهش بیفتا گردن من 

میگم آخر نجس میشه نمیمیره

من اجازه کار دارم؟من از تنهایی بیرون رفتنم میترسم؛)واینکه تازه۱۷ سالمه،پشت کنکورم نیستم،یازدهم ام

ولشون کن مریض هستن خدا شفاشون بده بعضی مادرها رو درک نمیکنم که چطوری هنوز آبدیت نشدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشالله چه رویی داره انتظار شهادت داره به مامانم میگم شوهرت انقدر خداپیغمر و امام و روح اموات   ...

هعی نمیفهمم چشونه،کاش میمردم،این انصافه اخه؟

اینا مسلمون نیستن،اسم اسلامو بد کردن(وگرنه به من می‌گفت برو خودکشی؟)

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
ولشون کن مریض هستن خدا شفاشون بده بعضی مادرها رو درک نمیکنم که چطوری هنوز آبدیت نشدن

ادم خودش واسه کنکور هزار تا فشار روشه،دیگه اینا رو کجای دلم بذارم!

درس به خودم مربوطه،آخرشم اگه نخونم دودش میره تو چشم خودم

به اونا چه،حالا مشکلشون اینه که به فامیل چی بگیم  اگه قبول نشدی

خیلی مسخرست،کاش بمیرم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
وآسه یه درس لعنتی!دیوونم کردن،تا حالا خودم بهترین بودم اما عصبیم کردن،همین الانشم کنارم دارن حرف میز ...

تو خیلی خیلیییی بچه مستعد و باهوشی متاسفانه راهنمایی درست نداری معمولا افراد باهوش دست ب خودکشی زیاد میزنن که اشتباهه حالا باید خودت ب خودت کمک  کنی قوی شی نه عین آدم ترسو ب ترسی جا بزنی