2777
2789
عنوان

از بابام متنفرم

2759 بازدید | 93 پست

از وقتی یادمه اول و آخر به ما بها نداد تازه دیپلم گرفته بودم خواستم برم والیبال با دوستام گفت گاو بزرگ توی تویله است و نزاشت خواستم برم آرایشگری یاد بگیرم گفت ج نده ایی خواستیم با خواهرم ماشین بخریم گفت میخوایید پسر سوار کنید خواستیم خونه بخریم نزاشت 

یه نفر اومد خواستگاریم نشون آوردن به من مهلت ندادن فکر کنم گفتم نمیخوامش گفت تو خ رابی که نشون رو پس میفرستی به زور عقدم کردن که توی دوران عقد همه چی بهم خورد و خواستم جدا بشم گفت مثل سگ پاس میکنم اگر تو بتونی مهریه بگیری انقدر بلاها سرمون آورد که هم من هم خواهر و برادرم ازش متنفریم همیشه مارو سکوب کرد و جلوی پیشرفتمون رو گرفت داداشم رو نزاشت بره دانشگاه خواهرم میرفت سرکار12 شب میومد بابام 5 صبح بیدار میشد توی خونه را داد و فریاد اذان میگفت در حالی که یک سره خدا پیغمبر و امام ها رو فحش میده و دائم در حال حرف درآوردن پشت مردم هستش آخرشم این کارهاش کاسه کوزش سرمن شکست 

فقط یه تیکه نون داد خوردیم هیچ کاره مثبتی در حقمون نکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم همینجوریه ، مامانم فوت کرد سریع رفت زن گرفت ، الان پولا رو میده به زنش و خانواده زنش منم مثل گدا ها میگردم 😑 بختمم باز نمیشه از این خونه گوه برم

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

5 سال پیش با خواهرم جاری شدیم فکر کردم پسر خوب و با خدایی هستش ولی بعد عروسی از این رو به اون رو شد 5 سال کتک خوردم اذیت شدم هزار بار اومدم به بابام گفتم به یه ورشم محل نزاشت با دوتا بچه آخرش جدا شدم سر اینکه چرا مهریه رو سالی یکی بریدن زد توی سر خودش

یعنی شما فکر کن توی این چند سال اذیت شدم یک بار نیومد به شوهرم حرفی بزنی برخوردی کنه اما سر مهریه زد توی سر خودش مامانم به بابام میگه بچه هاش رو شوهرش نمیده 

بابام میگه به ناخن پامم نیست یخچالی که واسه جاازش خریدم رو برداره بیاره

یعنی کل جهازم رو خودم خریدم یه یخچال ساده رو بابام خریده اونم میگه یخچالم رو بیاره

پدر منم همینجوریه،بخوام کرم بزنم میگه کسی که کرم بزنه هرزس

اون روز از بیرون اومدم منه 33 ساله رو با چک زد توی گوشم که طلاق گرفتی خ رابی آرایش میکنی میری بیرون در حالی که رفته بودم دنبال کار

اون روز از بیرون اومدم منه 33 ساله رو با چک زد توی گوشم که طلاق گرفتی خ رابی آرایش میکنی میری بیرون ...

وااا

هیچ وقت نفهمیدم فاز همچنین پدر و مادرایی چی هست!!

پدرم رفتنت در باورم نیست..اگه امضامو دیدی یه فاتحه بفرس ممنونم🥀🖤