2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97985 بازدید | 1679 پست
فیلمای مهدی فخيم زاده که افتضاحن هم بازی هم بازیگر به خصوص فیلم ساختمان ۸۵ 

وای چقدر این فیلم مضخرف بود با اون گریم مسخره بازیگراش همه رو سیاه کرده بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدیدا بازی ثریا قاسمی خیلی رو مخمه تو همه ی این فیلم هایی که من ازش دیدم حالت دستاش موقع ناراحت شدن و شوکه شدن یه مدل بوده یعنی تفاوتی تو نقش هاش جز اسم ندیدم انگار همون شخصیته فقط اسمش عوض شده

البته قدیم اینطور نبود

خدا بهش سلامتی بده درکل بازیگر خوبی هست

ولی رفته رو مخم😁

چون حرف مفت زیاد می زنن و فکر میکنن تو مسائلی که تخصص ندارن می تونن نظر بدن و نظراتشونو به مردم بخاط ...

گل گفتي 👌👏👏👏

دلم ميخواد خفه خون بگيرن اين نكبتاي بي خاصيت 

نه تنها باعث سرافكندگي و نفرت پراكني هستن تازه مالياتم نميدن، آبروي ايرانم تو جشنواره ها ميبرن

همشون خودنكبت پندار و مگس صفتن

دقيقا عين مگس دنبال كثافتا ميگردن كه علم كنن، ولي موقع گفتن از افتخارات و خوبي هاي يه مملكت و مردمشون خفه ميشن و لال موني ميگيرن

این مرده ک الان تو فیلم خداداد هست و با داماد خدادا گاو صندوق باز میکنه، اییییییییییییششش، . 

فیلم خداداد و ساعت چند و کدوم شبکه نشون میده؟

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
اووووف دلم میخواد کارگردان سریال گیلدخت خفه کنم با این سریال ساختنش 

عه واقعا ؟ حالا من ندیدم سریالو فک کردم از دستم رفته و فیلم خوبیه ، پس خداروشکر 😅

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

من نیمه پر لیوان و میبینم

لیست مورد علاقه هامو میگم

هر اسمی توش نبود از نظر من حرص درآر و چندشه😁

شهاب حسینی 

ترانه علیدوستی

نوید محمد زاده

لیلا حاتمی

عباس جمشیدی

هدیه تهرانی

بابای ساحل تو پوست شیر

محسن تنابنده

شبنم مقدمی

مهرانه مهین ترابی

اکثر بازیگرا افتضاحن 

گلنار تو گیلدختو دلم میخاد خفه کنم اشکش در مشکشه کلا اینا رو از کجا پیدا می کنن 

پوریا پورسرخ افتضاحه

گلزار افتضاحه

هدیه تهرانی افتضاح

مهران رجبی

اه بخام فکر کنم خوبا انگشت شمارن بقیه افتضاحن . خدا شانس بده فقط