2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97987 بازدید | 1679 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرطاهرمظلومی وستاره پسیانی ولاله وستاره اسکندری وعلی اوجی  وعلی مشهدی حالموبهم میزنن

بازی ودیالوگ های النازشاکردوست وبهنوش بختیاری،حمیدگودرزی،میلادکی مرام خیلی تکراریه

اداهای السافیروزآذر،سحردولتشاهی،پگاه آهنگرانی،بهرام رادان وگلزارونسرین مغانلوخیلی خیلی تکراری وبه دل نمیشینه

مهنازافشاروشیلاخدادوشیرین بیناخیلی مصنوعی بازی میکنن اصلاتونقش نمیرن به اصطلاح

ساره بیات ویکتاناصرهم خیلی بی نمک ونچسبن 

ولی مریلازارعی بشدت بازیگره خوبیه

بهاره کیان افشارهم بازیگرخوب وخوشگل وجذابیه اصلاادا اصول نداره

بهاره رهنماکه کلن رومخه کلن اداست نیوشاضیغمی هم حرف زدنش حالموبدمیکنه وکلن این دوتاتازه به دوران رسیده ان

بهرام رادان و مهناز افشار هم خیلی مصنوعی بازی می کنند ..یا نیکی کریمی همه اش ادا و اطوار ...

نیکی کریمی این اواخر شخصیتش خیلی  آدمو عصبی میکنه انگار هیچکس رو آدم حساب نمیکنه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ترلان پروانه👀

اینا چشمای ترلان پروانه هستن؟  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
و جالب اینجا همین بازیگرا رو اگه تو خیابونی پاساژی ببینن چنان‌دورش میکنن و سلفی میگیرن‌که این‌بازیگر ...

یعنی حتی اگه از اون بازیگر متنفرم باشن بازم اونقدر تلاش میکنن تا باهاش عکس بگیرن  

لینداکیانی🤢خنده هاش،، اداهای مزخرفش،، لهجه اش ،،صداش ،،کلاازش بدم میادچندشه این نبایدبازیگرمیشد

همیشه جملات رو پس و پیش میگه 

هادی حجازی فر هم مصنوعی بازی می کنه ...

خداییش هادی حجازی فر خیلی بازیگر خوبیه هر نقشی رو میتونه عالی در بیاره حتی طنزشم عالیه

میرطاهرمظلومی وستاره پسیانی ولاله وستاره اسکندری وعلی اوجی  وعلی مشهدی حالموبهم میزنن بازی ودی ...

میگم بیا کلا سینمای ایرانو بکوب از نو بساز

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

هدیه تهرانی خیلی جذابه خیلی قشنگ بازی میکنه

ترانه علیدوستی خیلی قشنگ بازی میکنه خیلی خودشه ادادرنمیاره

مصطفی زمانی بایدروفن بیانش خیلی کارکنه حرف زدن وتن صداش خوب نیست

💚💚امین حیایی وبهرام افشاری وپژمان جمشیدی ومحسن تنابنده ومحسن کیایی  وشهاب حسینی عالین وتک💚💚

اشکان خطیبی  نیوشا ضیغمی

و زن اشکان خطیبی 

بازیگر و کارگردان فقط رضا عطاران 

عشقه  

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)