2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97990 بازدید | 1679 پست
نه رویا تیموریان نیست..صدی جیغ جیغی داره..تو یه فیلم با لادن مستوفی بازی میکرد خاله لادن بود لادن مس ...

هایده حائری..اسم سریالشم سفر سبز بود

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
نه رویا تیموریان نیست..صدی جیغ جیغی داره..تو یه فیلم با لادن مستوفی بازی میکرد خاله لادن بود لادن مس ...

هایده حائری

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوید محمد زاده چون تو همه فیلماش ی جوره اصلا بازیگری بلد نیست ولی برعکس دوستش هوتن شکیبا عالییی ...

نوید محمد زاده توی آکتور متفاوت تر بازی کرده

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

ترانه علیدوستی شهاب حسینی هادی حجازی فر پیمان معادی نوید محمد زاده اینا بازیگرای خوبی ان

اما سانیا سالاری...وای اون دختره مریلا زارعی ک توی فیلمی جدیده نقش یه دختر ۲۰ ساله روبازی میکرد حالمو بهم میزد

یا اون چیه اسمش ساره بیات بااون چهره ی کجش همش بهش نقش میدن

نیما شاهرخ شاعی هم جوجه تیغیه

حالم از وجود طاهر میرمظلومی بهم میخوره چندشههه

از این مهران رجبی متنفرم اخه مجری قحط بود اونو بایه تیشرت زرد وپیراهن صورتی مجری کردن!!!!مثلا امیرعلی نبویان چشع؟یامجریای خوب دیگ اح اح ی قسمت دیدم اعصابم خورد شد

حالا تموم نشده

از سحر زکریا بدم میاددددددد

ازنظر چهره عاشق ساعد وسینا سهیلی ام

بازی پردیس احمدیه وپانته آ بهرام تو فیلم پوست شیرو دوس داشتم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
این دختره گلنار تو گیلدخت  واقعا رو عصابمه همش در حال اشک ریختن تو همه فیلم ها  تو بی هم ...

یه سره هم استکانا از دستش میفته میشکنه 

یا میره پشت درخت قایم میشه پیداش نمیکنن واقعا اعصاب نمونده برام شوهرم علاقه داره میبینه منم هی حرص میخورم 😂😂

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺
چه حالب همزمان😅

😁😁

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
ساره بیات ، وقتی میبینمش یاد بدبختی‌هام میفتم

😂😂😂😂 همیشم نقش اوله🤣😭

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

خدایی بازیگر بهتر برای نقش اسماعیل پیدا نمیکردن چیه اون اخه😕

اره واقعا

چیه این ک گلنار کشته مردشم هست😑

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

من متنفرم از این بازیگرای تبلیغات که آشپزی میکنن داستانم بازی میکنن توش  انگار ما خریم

مریم جون و نیما جون بخصوص🤣😂

خیلی مسخرن واقعا

یاااااااخدا زدی تو خال دمت گرم دمت گررررررم دمت گررررررررررم‌ حق گفتی وااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همه جامثل معتادایی هستش که بهشون موادنرسیده زیرچشماشم سیاه وگوده بنظرم بایدنقش زنه معتادروبایدبهش بدن

مریم جون و نیما جون بخصوص🤣😂 خیلی مسخرن واقعا

اره والا ینی کلافمممم😂

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺