2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
رضا رویگری ...کوروش تهامی ...مهدی سلوکی ..پوریا پور سرخ..شاهرخ استخری ....کیانوش تو برره ...ثریا قاس ...

منم بازی امین تارخ رو دوست نداشتم توی همه نقش هاش عصبی و تند بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رضا رویگری ...کوروش تهامی ...مهدی سلوکی ..پوریا پور سرخ..شاهرخ استخری ....کیانوش تو برره ...ثریا قاس ...

کوروش تهامی پوریاپورسرخ ونرگس محمدی رویادم رفته بودبگم اصلاااهیچی بارشون نیست نمیدونم کی ایناروبازیگرکرده

صدای فاطمه معتمداریا خیلی رومخمه انگار همیشه استرس داره..یه خانمیم هست دهنش یکم کچه اکثرا هم ن ...

رویا تیموریان همون کفایت خاتون جیران من بازیشو خیلی دوس دارم🥰

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

وای خیلی یجاگفته بودبخاطرزیباییه بیش ازحدم خانوادم نمیذاشتن بازیگرشم😐کجاش زیباس

بگو زیبییبا پس خانوادت میخواستن چکارت بکنن بازیگر نمیشدی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
گلزار گلزار گلزار و باز هم گلزار

آرام باش خواهر آرام  

رویا تیموریان همون کفایت خاتون جیران من بازیشو خیلی دوس دارم🥰

نه رویا تیموریان نیست..صدی جیغ جیغی داره..تو یه فیلم با لادن مستوفی بازی میکرد خاله لادن بود لادن مستوفی مسیحی بو کور بود..راه سبز بود سریالش نمیدونم پارسا پیروزفرم تو المان بزرگ‌شده بود..

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..
کوروش تهامی پوریاپورسرخ ونرگس محمدی رویادم رفته بودبگم اصلاااهیچی بارشون نیست نمیدونم کی ایناروبازیگ ...

کلا تو ایران بازیگر خوب خیلی کمه از نظر من شهاب حسینی.مریلا زارعی. پانته آ بهرام. هادی حجازی فر. هدیه تهرانی.امین حیایی.ترانه علیدوستی.طناز طباطبایی..بازیگرای خوبین

اسی جان ببخشید میشع تایپک اخرمو نگاه کنید؟؟اگه دوست داشتین بهم کمک کنید؟

حتما عزیزم تایپیکت رو خوندم انشاالله که به حق فاطمه زهرا پدر عزیزتون شفا پیدا کنن من صدتا صلوات برای سلامتی شون میفرستم   

مریم مومن

مخصوصا تو سریال جادوگر واقعا رو مخ بود

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟
ولی قبول کنید هیچکی هوتن شکیبا نمیشه لنتیییی😍

از بین این همه بازیگر چرا هوتن شکیبا (با صدای حبیب توی لیسانسه ها بخون )  

ساره بیات با اون مدل حرف زدنش انگار نون نخورده بیچاره 🤣🤣

یاااااااخدا زدی تو خال دمت گرم دمت گررررررم دمت گررررررررررم‌

حق گفتی وااااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من نوح روزگارم ،ازگریه غرق طوفان ، کو همدمی که گویم درد هزارساله؟

من متنفرم از این بازیگرای تبلیغات که آشپزی میکنن داستانم بازی میکنن توش 

انگار ما خریم 

خوشبختی یعنی دو قلب در یک بدن ❤️هنوز نمیدونم نی نی دخمله یا پسر ولی میشه برام دعا کنید به سلامتی بدنیا بیارمش ؟🙂🥺