2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
بچها همرو گفتین الا یکنفر فاطمه گودرزی  ت همه نقشها همیشه ناراحته غصه داره  واقعان رو م ...

اره منم از گودرزی خیلی حرصم میگیره. در مورد مقانلو عادیم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
وااااااااقعا!؟     یا شوخی میکنی؟ اگر جدی بود، اوووووولین نفری بودی که دیدم ازش خوشش میاد

خصوصیات اخلاقی شو قطعا نمیپسندم

ولی بازی و قیافه شو دوست دارم

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصیات اخلاقی شو قطعا نمیپسندم ولی بازی و قیافه شو دوست دارم

متوجه شدم عزیزم، من از قیافه و بازیش هم خوشم نمیاد. کاشکی همشونو دوست داشتیم، انقدر اذیت نمیشدیم  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
و رامبد جوان    

خییییلی بد بازی میکنه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
ازیتا حاجیان از حرف زدنش بدم میاد 

اخه بازی هم نداره اصلا، بازیش توی آدم برفی رو یادته؟ وووووو کلا زیرآب بازیگری رو زد

این بازیگره ک تو بی همگان اومد جای اون زنه ک خودکشی کرده اسمش و نمیدونم 

از اون خیلی بدم نمیاد، اسمش کمند امیرسلیمانیه

الناز حبیبی ام یه کم اینطوری هست

آره

اما بهتره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بازیگر نمیدونم

ولی اونایی که لهجه اصفهانیو بلد نیستن سعی میکنن بلد باشن و حرف بزن خیلی زشت و افتضاحه و رو اعصابم میره 

واااای درحدیکه دلم میخواد سرمو بکوبونم تو دیوار😭😂

خسته از نرسیدن ها 
به نظرم غیر طبیعی بازی میکنه

آهان، شاید ولی حداقل برای من اونقدر حرص درار نیست.  بعضیاشون آنقدر آدمو عصبی میکنن، اصلا نمیتونی حرفی نزنی یا فیلمو ببینی