2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
ببینم یادم میاد کسای دیگه

الناز حبیبی ام یه کم اینطوری هست

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازبازی  پژمان جمشیدی خوشم میاد جدیدا طبیعیه؟ 😁

مخصوصا زیرخاکیش خیلی خوب بود   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دیالوگاروهم که حفظی ...😅

از بس خانه به دوش نگاه کردم   

گل گفتی ایرج ملکی هم لباشو غنچه میکنه 😂

استاد رو میگی ؟ اگه پوشش درست داشتی الان کار به اینجا نمیرسید  

اوففف نگو اصلا صحبت کردن ضیغمی گلاب بروتون واقعاً حالت تهوع میگیرم . تلویزیون داشت سینمایی پخش میکر ...

من چند روز پیش زدم یه شبکه داشت توفیق اجباری رو نشون میداد بازی ضیغمی رو میدیدم حالت تهوع بهم دست می‌داد چقدر لوس و بی استعداد

حدیثه میر امینی رو من هربار دیدم انگار همه بدبختیام زیرسرشه🤣🤣🤣 

از بس توی همه نقشاش سر تقه 

چه جالب. همه میگن شبیه مامان منم هست    

چه مامان خوشکلی     

اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
اون فیلما مثل رویا شدن برامون. ک دیگه هیچوقت تکرار نمیشن. کاش مثل اون زمونا دل خوش داشتیم . متهم گر ...

متهم گریخت و خانه به دوش،و سه در چهار من می‌ریختم روی فلش هر روز نگاهشون میکردم سیر نمی‌شدم انگار باهاشون زندگی میکردی مثل فیلمای الان مسخره آبکی نبودن توروخدا همین گیلدخت چقدر مسخره و بی موضوعه ۶۰ قسمت دارن دور خودشون میچرخن حیف وقت بخوای نگاه کنی

پوریا پورسرخ

شاهرخ استخری 

کل خانواده شریفی نیا 

اون نیوشااا ضیغمی

سینا مهراد چندش آور

پریناز ایزد یار اه اه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
آخ گفتی روشنک گرامی و کردی کبابم، داشتم میسوختم که با مهیار نون خ شعله ورم کردی.  یکتا ناصرم که ...

عزیزم صلوات بفرست   

اه اه یادم افتاد ازون روسری های کوتاه میپوشید😂

یا وقتی می اومد خونه مادرش لباس ساده می پوشید و معمولی، اما خونه خودش چیتان پیتان می کرد 😤

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓