2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
اصن ازش میترسم از بچگیم همین طوری بودم😅😅

بیژامه باباتو بدم بپوشی   خدا منو مرگ بده از دست تو   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سحر قریشی نیوشا ضیغمی بیشتر سحر هر دو تند تند حرف میزنن و کلمات رو واضح و شمرده بیان نمیکنن اصل ...

آره واقعا چرا سحر قریشی اینطوری حرف میزنه یکی دیگه هم هست اونم همینطوری حرف میزنه الان حضور ذهن ندارم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها اون پسره امیر تو دلدادگان سامان صفاری خیلی رو مخم بود دختره میگفت عاشقتم پسره مثل ماست نگاش میکرد 

خود دختره سانیا سالاری هم خیلی بد صحبت میکرد با حرکات لبش 

و نگار جواهریان هم تو خاتون واقعا بد بود مثل سامان صفاری بود پسره میکفت عاشقتم مثل ماست نگاه میکرد 

میترسم ازش🤣

نه بابا نترس   

آره واقعا چرا سحر قریشی اینطوری حرف میزنه یکی دیگه هم هست اونم همینطوری حرف میزنه الان حضور ذهن ندار ...

ببینم یادم میاد کسای دیگه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
مجری برنامه آشپزی شبکه پویا . بدنم مور مور میشه عصبی میشم نمیدونم چرا یهویی اینجوری شدم.

منم همین طور خبلی بدم میاد ازش شوهرم وقتی اون ومیزاره میگه بیا اون خیلی دوست داری گذاشته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
90 درصدشون بی سوادن واقعا اینا همشون یه عده بچه مایه دار که در عوض پول دادن بهشون کار داده میشه&nbs ...

من  حتی با امین حیایی هم مشکل ندارم بازی کردنش خوبه 

راستش الان دیگه جوان اول نمی‌دونم چون دیگه نگاه نمیکنم 

الان شاید ترلان پروانه و ارسلان قاسمی میشناسم که اونم نگاه نمیکنمشون فقط از قبلا میشناسم .. هرچی بعد اینا اومده تو این نمیشناسم