نوراحیل مدیر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17288 عنوان بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 97993 بازدید | 1679 پست من خودم یکی بازی نیوشا ضیغمی یکی بهاره افشاری و نیما شاهرخ شاهی یه جاهایی هم ریما رامین فر بدجور میرن روی اعصابم مخصوصا نیوشا ضیغمی آخه کی به این گفته تو میتونی بازیگر بشی دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹 1402/02/15 | 01:34 243 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدسالتنهایییییی عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 8653 روشنک گرامی، اون پسره مهیار تو نون خ ، یکتا ناصر خیلی زیادن... 😂💔 وای یکتا ناصر خداییی رو مخمه مخصوصا تو رحمان ۱۴۰۰ ک قشنگ حس میکردم بوی مرغ میده
faezeh_khanoooom عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1149 عزیزم بمیرم برای احساسات پاکت اره دیدی تو یه سنی دخترا رو هر پسری که میبینن کراش میزنن؟ من اون موقعا عاشق شاهرخ استخری و احسان علیخانی بودم.🤣
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18403 ولی تو لیسانسه ها باحاله 😂😂😂 چیه بابا همش عجقم عجیجم 😅حالا خودمم هر شب میبینما ولی در کل چندشم میشه🦦🗿 [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
im_laura عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 609 یه بازیگر زن با هزار تا تزریق میارن . طرف اخم میکنه فک میکنی داره میخنده ..به جای اینکه بیان تو کوچه به مردم گیر بدن برن بازیگراشونو درست کنن اول
sogand294 عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 1868 وای یکتا ناصر خداییی رو مخمه مخصوصا تو رحمان ۱۴۰۰ ک قشنگ حس میکردم بوی مرغ میده اونم فقط شوهرش بهش تو فیلماش نقش میده جای دیگه بازی نمیکنه کسی بهش نقش نمیده از بس افتضاحه😐
نوراحیل مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17288 واقعاً با سبک قدیم فیلم سازی ایران حال میکنم با اینکه از هر فیلمی ده سال بیشتر گذشته هنوزم مردم برا ... وضعیت سفید تکرار نشدنیه اگه ده بارم تکرارش کنن بازم میبینم یه اثر هنری دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 13515 واقعاً با سبک قدیم فیلم سازی ایران حال میکنم با اینکه از هر فیلمی ده سال بیشتر گذشته هنوزم مردم برا ... موافقم منم دقیقا چند روز پیش داشتم به این فکر میکردم چقد فیلم و سریال های قدیمی خوب بود که اگه تکرارشو بدن بازم میشینیم میبینیم و سیر نمیشیم
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18403 فکر کنم همه لیسانسه ها رو بخاطر هوتن شکبیا(حبیب) نگاه میکنن اصن رو اخلاقم تاثییر گذاشته بد 🤣😐 [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
0moon_shadow0 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1949 ساره بیات با حرف زدنش و حرکاتش جون به لب میکنه آدمو توی سریال دل نصف تایم فیلمو فقط ساره بیات سعی داشت تته پته حرف بزنه .. رو مخ نچسب
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 13515 فکر کنم همه لیسانسه ها رو بخاطر هوتن شکبیا(حبیب) نگاه میکنن اره موافقم کل بار طنز سریال رو دوش هوتنه ولی خب بقیه هم بد نیستن مثلا بیژن بنفشه خواه
نوراحیل مدیر استارتر عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17288 اره دیدی تو یه سنی دخترا رو هر پسری که میبینن کراش میزنن؟ من اون موقعا عاشق شاهرخ استخری و احسان علی ... من عاشق امیر تاجیک بودم یعنی زندگی ها کردم باهاش مرتیکه دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مامان_یارا_ عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 4205 الناز شاکر دوست به نظر من تازه بعد شبی که ماه کامل شد فهمید بازیگری یعنی چی وگرنه قبلش بازیش فقط شبی ... حیف واقعا خوبا رو هم بگم امیدوارم بشیم خانما ترانه علیدوستی لیلا حاتمی و گلشیفته آقایون شهاب حسینی و پیمان معادی .
سهیلاجااان عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 36 رامبد جوان🤮ترلان پروانه🤮پژمان جمشیدی🤮جدیدا هم پریناز ایزدیار و نوید محمد زاده🤮
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 13515 چیه بابا همش عجقم عجیجم 😅 حالا خودمم هر شب میبینما ولی در کل چندشم میشه🦦🗿 همینشو خیلی باحال میگه از ته دل میگه 😂😂😂