2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97993 بازدید | 1679 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ اره خیلیام مثل شما خوششون ازش نمیاد ولی در نظر من بازیگر ماهریه حالا هرچقدرم که بعضی نقشاش منفور ...

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
وای وای مهران غفوریان یادم رفت بگم بشدت مغرور و خودخواه و جلوی مخاطب خیلی لوده و لوس و مزخرف 

بازیش توی سریال های مهران مدیری مخصوصا در حاشیه افتضاح بود فقط توی نیسان آبی قشنگ و هنر مندانه بازی کرده بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

مریم امیر جلالی خیلی عصبیه تو همه نقش هاش 

شاهرخ استخری و نیما شاهرخ شاهی خیلی ماست هستن و بازی شون بشدت ضعیفه 

گلزار اصلا بازی بلد نیست 

الناز شاکر دوست هم فیلم‌هایی ک اول بازی کرد مسخره بود شبی که ماه کامل شد باز بهتر شده بود 

نیوشا و سحر قریشی هم نهایتا برا آگهی تبلیغاتی تاید و ریکا خوبن 

ساعد سهیلی هم کلا فقط ی جور بلده بازی کنه به لطف باباش چهار تا نقش درپیت میگیره 

راستی خیلی زیادن ب نظرم نود درصدشون با رابطه و پول اومدن دارن بازی میکنن

.

بازیش توی سریال های مهران مدیری مخصوصا در حاشیه افتضاح بود فقط توی نیسان آبی قشنگ و هنر مندانه بازی ...

نمیدونم چرا انقدر به قول ما مازنی ها میزارنش تو بشقاب 😂

آخه چه جذابیتی داره من نمیدونم

راستی فیلر لب نقش گیلدختو کجای دلم بزارم؟ اصلا حس یه دخترو قدیمی رو بهم نمیده و فکر نمیکنم که یه دخت ...

بله دقیقا چهرش چهره یه دختر مد روز نه یه دختر قاجاری بازیشم که چنگی به دل نمیزنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
به ریما چیزی نگو دوسش دارم زیاااااد . خاکی  انسان  فهمیده  ب دور از حاشیه  ...

چقد خانواده دوست من این ویژگیشو تو چهرش میبینم منم خیلی دوستش دارم امیر جغفری رو هم دوستدارم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
الهام. قبلا خیلی بهتر بودبخصوص تو شوق پرواز اما از بعد این عملاش و شوهر کردنش افتضاح شده

اره اصلا تو چند سال اخیر اکثر بازیگرا خودشونو گم کردن به شدت مغرور و خودشیفته شدن از وقتیم که این عملای زیبایی جوراجور باب شده و اینستا اومده انگار یه عرصه ای پیدا کردن واسه خودنماییه بیشتر 

خدایی دیگه نوید چه نقشی رو باید خوب در بیاره رضایت بدین؟  واقعا قشنگ بازی میکنه ولی من خودم ا ...

من توی فیلم برادران لیلا فهمیدم چقدددررررررر مصنوعی و بد بازی می‌کنه انگار با دوربین راحت نیست یا اینکه دیالوگ رو فقط حفظ کرده بگه از سرش باز کنه ،اون فقط نقش معتادو خوب بازی می‌کنه 

مهناز افشار هم رو مخ بود این اواخر خداشکر ک از ایران رفت ب امید اینکه نیوشا و سحرقریشی هم برن از ایر ...

آخ آخ گفتی، یاد ریحانه پارسا افتادم🤮

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن