2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
موافقم باهات  متاسفانه اکثرا همینن

دقیقا کاش مردمون بفهمن تعجب می کنم مثلا همین رامبد جوان یازده میلیون فالور داره مغزم سوت می کشه...البته نه فقط بازیگر کلا سلبریتی جماعت حالا تو هر قشری ورزشی و.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترلان پروانه،مارال فرجاد،الهه حصاری،سحر قریشی      برعکس همه ی ایناعاااااشق لیلا حاتم ...

مارال فرجاد دیدی چطوری حرف میزنه  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ساره بیات ، وقتی میبینمش یاد بدبختی‌هام میفتم

منم بااون بازی مزخرف توی سریال دل

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه جماعت میگن ثریا قاسمی قشنگ بازی میکنه ولی به نظر من اصلا بلد نیست.همش هاجو واجه

مرجانه گلچین هم که ماشالاااااا همش یه جوره.هر فیلمش رو نشون میده فکر میکنم همون فیلم قبلیه

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
انقد حالم از همشون بهم میخوره که اصلا نه اخبارشون رو دنبال میکنم . نه سریال و فیلم ایرانی میبینم&nbs ...

کلا سریال خوب نیست چون طولانی مدت درگیرت می کنه و زمان بره ولی سینمایی خوبه تموم میشه دیگه فکرتم درگیری نمیشه

خدایی همیشه همه جا یه شکله 

نه مثلا سریال آیینه رو ازش دیدی؟اونجا جوون بوده و میخواد از شوهرش طلاق بگیره ولی خب الان چون پیره همه جا نقش یه مادر مهربون رو بهش میدن چاره چیه نقش دیگع ای بهش نمیدن نمی تونه هم بازی نکنه مجبوره تکراری قبول کنه

خالی
یه جا نوشته بود دخترا بخاطر قیافه گلزار میرن کنسرتش پسرا هم بخاطر دخترایی که میان کنسرت. اینطوری میش ...

جدیدا کاملا چهار گوش شده هیکلش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وای منم عاشق شاهرخ استخری بودم ...شب و روزم رو با اون حرف میزدم تو ذهنم...خدایا چقدر تباه بودم.یادمه ...

من پوستر هاشو زده بودم دیوار اتاقم خانوادم اینقد مسخرم میکردن  اصلا هم خجالت نمیکشیدم خدایی تو دلنوازان جذاب بود ولی بچه دار ک شد دیگه عوض شد کلا

دقیقا کاش مردمون بفهمن تعجب می کنم مثلا همین رامبد جوان یازده میلیون فالور داره مغزم سوت می کشه...ال ...

اره دقیقااا 

منم هیچکدوم از سلبریتی ها رو فالو ندارم 

مخصوصا از وقتی که روابطشون رو فهمیدم 

فقط بعضی هاشون که خوب بازی میکنن میبینم همین