2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97993 بازدید | 1679 پست
خنده های مصنوعی ویدا جوان😐🤐

آخ گفتی😁😑

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
نیوشا ضیغمی گند میزنه به کل اون فیلم 

اینا رو بهشون میگن بازیگر تجاری

فقط واسه همون موضوع و فروش گیشه وفیلم ازشون استفاده میکنن نه بخاطر بازی شون🙂🤞

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز شهاب و ترانه همشون شیشه خورده دارن

والا این دوتاهم دارن

من شهابو دوس داشتم ولی الان دیگه نه

خوده واقعیشون با چیزایی که میگن یکی نیس ابدا

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
هوشنگم خیلی دوس داشتم تو هرخانواده ای باید یکی از اینا باشه.وای نعمتیان ها🤣🤣🤣🤣🤣

وای من عاشق شوهر زیبا بودم یعنی میدیدمش غش میکردم😂😂😂😂

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
سحر قریشی        ریحانه پارسا نیوشا ضیغمی     ترلان پروانه نگار جو ...

نوید محمدزاده

سحر ولدبیگی و شوهرش

نرگس محمدی

فاطمه معتمدآریا

ساراو نیکا فرقانی

فاطیما بهارمست

ویدا جوان

مارال فرجاد

ملیکا شریفی نیا

ماهور الوند

مینا وحید

خمسه😑

هانیه توسلی

متین ستوده😑

هم اضافه میکنم😑😑🙄

خیلی بیشترن😑😑

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم؛کاش کسی ما را بنویسدزندگی ما اولش خدا بزرگه وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده!قشر متوسط جامعه بودن اینجوریه که تو به بالاتر از خودت نگاه میکنی حسرت میخوری، به پایین تر از خودت نگاه میکنی عذاب وجدان میگیری هراسناک تر از نابینایی،دیدن است با دو چشم باز،که چه بر سر سرزمین مان می آید عجب نسلی بودیم! به ما که رسید جنگل ها سوخت،دریاچه ها خشک شد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰میلیون، از داخل فیل.تر شدیم و از بیرون تحریم، شدیم نسل پر از دیدن و نداشتن،دویدن و نرسیدن،رفتن و موندن، انتخاب بین سخت و سخت تر... در سرزمینی که سایه آدمای کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است میسپارم کشور دل را به دستانت ولی خواهشا مانند مسئولین ایرانی نباش
محمدرضاشریفی نیا همش تو این فیلما دنبال زناس با اون شکمش. 

اخه واقعی همینجوره

توی سینما از انتخاب بازیگر تا برنامه ریز و مشاوره کارگردان خیلی فیلما خودش بوده و کلا اکثر تازه واردا روتست کرده

اینا رو بهشون میگن بازیگر تجاری فقط واسه همون موضوع و فروش گیشه وفیلم ازشون استفاده میکنن نه بخاطر ...

دقیقا   

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
رحمان بود تو سریال یاغی خیلی رو اعصاب بود  نوید محمد زاده  ترلان پروانه

نوید محمد زاده انصافا خیلی بازیگر خوبیه

نقششو عالی بازی میکنه

این یکیو قبولش ندارم

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
خدایی دیگه نوید چه نقشی رو باید خوب در بیاره رضایت بدین؟  واقعا قشنگ بازی میکنه ولی من خودم ا ...

نوید فقط متخصص نقش های دارکه

معتاد وغمگین و لاتی وشکست خورده

بازیگر یعنی سلطان اکبر عبدی که همه جور نقشی رو میتونه بازی کنه حتی نقش زن توی سینمایی ادم برفی 

محمد زاده بااینکه هم شهریمه ولی فقط بلده عربده بزنه وچس ناله کنه واسه خاطر دوسه تا فیلم سریع رفت روی بیلبورد

همون بخدا، اون یارو تفنگ چی که خاطرخواه گلنار شده  اون خیلی جذاب و بهتره ای کاش گلنار زوری عق ...

بگو آخه قحطیه بازیگر بود🤣😂

اره واقعا کاش😂😂

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

متنفرم هم از خودش و هم از سبک بازیش، یه حالت مصنوعی ولی به ظاهر عادی داره بازی هاش، انگار رباته  ...

فقط استاده نقش های دارکه

عربده زدن و اعتیاد والقای ناامیدی

بازیگر اونیه که از نقش غمگین تا شلد همه رو بتونه باور پذیر بازی کنه

تا این خورده ها فک میکنن جایی توی سینمای جهان دارن

بازیگر یعنی آلپاچینو یعنی روبرت دنیرو

نه این خنده دارا😅😅

همه از نظرتون بدن که

حالا یکی بپرسه دلیلت چیه که بدت میاد میگه نمیدونم از شخصیتش خوشم نمیاد😐😐

ب بزرگیتون ببخشید اساتید

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
چطور دلت اومد تو خوبا پانته آ بهرام رو جا ندادی آخه 😢

شبنم فرشاد جو هم یادم رفت

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!