2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگر عصبی تون میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 97994 بازدید | 1679 پست
مریم امیرجلالی ازبازیگری فقط سلیطه بازی وجیغ زدن وبلده بازیگره اسمش یادم نیست نقش خشایار فقط ازبازی ...

حمید لولایی  

❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!!                   خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت  🌠 🌌  به غریزت   🦋🍁 اعتماد کن🫂   و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلزار گلزار گلزار و باز هم گلزار

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

گلشیفته فراهانی 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

سام درخشانی و اون بازیگر نقش هوشنگ تو شمعدونی حالم ازش بهم میخوره🙄😑

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

رضا رویگری ...کوروش تهامی ...مهدی سلوکی ..پوریا پور سرخ..شاهرخ استخری ....کیانوش تو برره ...ثریا قاسمی ..آزیتا حاجیان ...ساره بیات ...یکتا ناصر ...نرگس محمدی ...هیچ کدوم بازیگر نیستند ...درس بازیگری نخواندند ...تئاتر کار نکردند ...خدا بیامرز امین تارخ با اینکه استاد بازیگری بود اما اصلا بازیش به دل نمی نشست ...فقط پرویز پرستویی و مسعود رایگان هم خوب بازی می کنند ...