مریم امیرجلالی ازبازیگری فقط سلیطه بازی وجیغ زدن وبلده بازیگره اسمش یادم نیست نقش خشایار فقط ازبازی ...
حمید لولایی
❌نزار کسی بهت بگه که�❌ چکار کنی و نکنی!! خصوصا کسایی که ازت عقب ترن! و ارزوشونه به جایگان تو برسن! به خودت 🌠 🌌 به غریزت 🦋🍁 اعتماد کن🫂 و کاری که باید رو انجام بده�🌀تو فقط یکبار زندگی میکنی و این وظیفه توئه که به بهترین شکل زندگی کنی:)🌬💎
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
سام درخشانی و اون بازیگر نقش هوشنگ تو شمعدونی حالم ازش بهم میخوره🙄😑
من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. مهمنیست که نیستی مهماینه دیگه مهمنیستی!🙂🖤 ⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ نگاه نکن #ساکتم دهنم باز شه چیزایی بارت میکنم که معنیشو تو #گوگل سرچ کنی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب 🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔