یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
مامانم هیچ وقت رو مون حساسیت های بیجا نداشت ولی من با اینکه دوست دارم بذارم ولی واقعا نمیتونم
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بله ولی تا بیاد همین جور تسبیح دستمه و دعا میخونم که طوریش نشه، نمی تونم نزارم بره، پدر و مادر خودم همیشه میزاشتن برم اردو و خوشحال بودم و وقتی میدیدم بعضی دوستام خانواده هاشون نمیزارن و چقدر حالشون بده خدا رو شکر میکردم بخاطر پدر و مادرم،
هنوز خیلی کوچیکه اخه با قاطعیت تا کلاس ششم بهش اجازه هیچ اردویی نمیدونم مگر اینکه خودم هم برم....تازه اگر دختر هم باشه بعد از کلاس ششم خودم هم باید برم منظورم مراقبتی نیست هااا اصلا باید کنار دخترم باشم وگرنه من روشنفکرم
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲