2777
2789
عنوان

بچه 7سالتونو میزارین اردو بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 47 پست

بستگی داره بچتون چجوری باشه 

هرکی یع شناختی نسبت ب بچش داره ک ازپس خودش برمیادیانه

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهمن خودم‌رفتم برام خاطره شد هنوز یادمه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من خودم دوس ندارم بزارم

استرس شدید میگرم. حالن بد میشه

اما میدونم بچم عاشق رفتن. به اردو

مجبور میشم رضایت بدم

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

مامانم هیچ وقت رو مون حساسیت های بیجا نداشت ولی من با اینکه دوست دارم بذارم ولی واقعا نمیتونم 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
بستگی داره بچتون چجوری باشه  هرکی یع شناختی نسبت ب بچش داره ک ازپس خودش برمیادیانه

بچه رو اونا میبرن با مسعولیت ما 

بچه ها تو شهربازی بازی میکنن

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
چقدر جاها من نرفتم مامان بابام ترسیدن بزارن بقیه رفتن انقدر خوش گذشت بشون

آخ گفتی. منم مامانم نمیزاشت. تو کل دوران تحصیلم 2بار سینما رفتم. 1 بار اردو. اونم با کلی مکافات راضیش کردم. حالا واسم عقده شده. دخترم هرجا بخوان اردو تفریح برن دخترمو میفرستم. مگه آدم چندبار بچه گی یا نوجوونی میکنه. 

من خودم دوس ندارم بزارم استرس شدید میگرم. حالن بد میشه اما میدونم بچم عاشق رفتن. به اردو مجبور می ...

گفتن رضایت پدر حضوری بیاد امضا کنهدخترم دوست داره بره من حساسم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷

بله ولی تا بیاد همین جور تسبیح دستمه و دعا میخونم که طوریش نشه، نمی تونم نزارم بره، پدر و مادر خودم همیشه میزاشتن برم اردو و خوشحال بودم و وقتی میدیدم بعضی دوستام خانواده هاشون نمیزارن و چقدر حالشون بده خدا رو شکر میکردم بخاطر پدر و مادرم، 

دلیلتون؟لطفا

هنوز خیلی کوچیکه اخه با قاطعیت تا کلاس ششم بهش اجازه هیچ اردویی نمیدونم مگر اینکه خودم هم برم....تازه اگر دختر هم باشه بعد از کلاس ششم خودم هم باید برم منظورم مراقبتی نیست هااا اصلا باید کنار دخترم باشم وگرنه من روشنفکرم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲