2777
2789
عنوان

خاطره خوب از خواهرشوهرم

510 بازدید | 32 پست

سلام خانمااااا

ی خاطره خوب دارم از خواهرشوهرم ک هیچوقت یادم نمیره...

الان من چند سالی هست ک ازدواج کردمو و ی پسر یک ساله هم دارم

شوهرم موقع نامزدیمون خیلی خام بود و از سر ناآگاهی اشتباه میکرد ... ولی پسر صاف و ساده بود‌.. 

پدرم اعتیاد داشت شوهرم اول نامزدیمون نمیدونست نمیدونم چی شد ک فهمید .... 

از سادگیش اومد ب من گف پشیمونم ...من نمیدونستم این قضیه تو زندگیتون هست و...‌ 

خلاصه دعوا شد و پای خانواده ها اومد وسط ..‌

خانواده همسرم طرف من بودن و میگفتن ک تو قراره با همسرت زندگی کنی نه کسی دیگه ای 

خلاصه با عذر خواهی و پشیمونیش و وساطت خانوادش آشتی کردیم 

آخر هفته ک اومد دنبالم با رفتیم خونشون

خواهر شوهرم ک منو دید اومد اتاق صدام کرد و روبوسی کرد ک من معذب نباشم آخر هم داشتم برمیگشتم خونمون ک گفت اگه مشکلی بینتون بود میتونی با من هم صخبت کنی گفت ک من نمیدونم مشکل بینتون چی بود 

ولی اگه خواستی میتونی روم حساب کنی

اون میدونست ک سر چی دعوامون شده 

ولی اونجوری گفت ک من خجالت نکشم ب خاطر اعتیاد بابام....

از اون موقع خیلی دوسش دارم .... با خودم گفتم چقدر آدمممههههه

ببخشید طولانی شد

شما از اگه خاطره خوبی دارید ک دیگران در حقتون انجام دادن بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ‌ عجب یکی تو نی نی سایت خاطره خوب خواهر شوهرم گف🤣

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

آفرین ب خاهرشوهرت

بله خاطره خوبم اینه ک خاهر شوهرم تا تونسته بین ما رو بهم زده بشدت خسیسه و حرصش میگیره ما یوعده بریم خونه مادرش کلن در حال کندن از پدر مادرش و بد کردن ما بشدتم مذهبیه خدا لعنتش کنه نکبت

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

خداااا خیرتتتت بده با این حال خوبی که دادی 

خدا خیر بده اون خواهرشوهر ماهت رو

و خدا خیر بده هرکسی رو که ناحق و بی اندازه و نا عادلانه از خانواده شوهر غول نمی سازه تا همه نا امید شن یا اونایی ک مشکل ندارن هم وسواس بگیرن تا دنبال ایراد باشن

دمت گرم وسط مشکلی ک امشب داشتم حالم خوب شد

خوش ب حالت بااین خاهرشوهرت

من4تادارم نامزدی و اوایل زندگی جز نیش وکنایه حرفی باهام نداشتن

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

ار خیلی 

مثلا رفتم ب مادرشوهرم گفتم شوهرم سیگار میکشه من ناراحتم با پدرشوهرم رفته بودن ب شوهرم گفته بودن زنت اومده با داد بیداد میگ شوهرم معتاده😐

یبارم خواهرشوهر پفیوزم گفت چیه ناراحتی گفتم تو جیب شوهرم متادون پیدا کردم گفت توام خیلی همچی سخت میگیری

یه چند وقتی وضع مالی مون خیلی خراب شده بود من بداخلاق شده بودم و افسرده ،شوهرم با خواهر شوهرم درددل کرده بود تو واتساپ که خانمم اینجوری شده پیاماش رو دیدم نوشته بود خانما خیلی زن خوب و مهربونیت برو بغلش کن بهش حرفای عاشقانه بزن بوسش کن دلداریش بده ،اونم گفته بود امتحان کردم افسرده شده جواب نمیده اونم گفته بود من زنت رو میشناسم آدم خوبیه بهش محبت کن درست میشه😍

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)