2777
2789
عنوان

انقد اعصابم خورده از دست مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 94 پست
ینی چیی🥲

یعنی اون طفل معصوما از مهرمادری هیچی ندیدن حتی سایشم ندارن خدا میدونه آیندشون چطوریه 

باز مادرشما شمارو رها نکرده و به ظاهرو باطن مهربانتر از بچهای داییته 

لطفا تنهاشون نزارید خیلی گناه دارن بخاطر خدا بغلشون کن  بهشون محبت کن شاید شپش امتحانه که رفتارشما رو بسنجه  🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازینور بابت درمانشم دارم دیوونه میشم یه روز دو روز یه هفته که نیست میانترمام شرو شدن نصف روز دانش ...

وازلین بمال ب سرت و نایلون بکش روی موهات تا حتی تخماشونم خفه شن .با تایید نشور موهات نابود میشن..اولش یه روغن حالا بادام زیتون روغن بادام هرچی .بریز رو سرت وهی شونه بکش با دندونه ریز تا سر بخورن بریزن چون حسابی میچسبن ب مو با حموم عادی نمیریزن.بعدشم‌وازلین برا خفه کردن ریز ریزاش وتخماش

یعنی اون طفل معصوما از مهرمادری هیچی ندیدن حتی سایشم ندارن خدا میدونه آیندشون چطوریه  باز مادر ...

اتفاقا مامانم انقدر باهاشون مهربونه 

پیش ما نیستن ، دو سه روز یبار زنگ میزنه کلی باشون حرف میزنه خیلی محبتشون میکنه ولی اینا ثانیه ایی جای مادرشون و نمیگیره 

بخدا خیلیم همو دوسداریم باهم بزرگ شدیم 

به روی چشم ممنون ازت🥲💚

🌿💚

ممنون ازت💚✨

خواهش عزیزم .دقیقا تابستون امسال من از مادرشوهرم گرفتم .اونم از نوه ی پسرش گرفته بود یعنی نوه برادرشوهرم .اون کوچولو هم از مدرسه .داغون شدم افسرده شدم ب هیچکس نگفتم ب داروخونه هم دسترسی نداشتم بچم‌تازه بدنیا اومده بود .گوگل سرچ کردم ودرمان کردم ولی تایید موهامو نابود کرد موهام نرم وشکننده ونازکن البته.الان کدر و وز شدن دیگه براق و خوش حالت نیستن .منتظرم بعد عروسی داداشم کلا پسرونه بزنمشون

من سه بار وازلین زدم هر بار تقریبا نصف بیشتر وازلین رو‌ب موهام زدم و یه روز کامل نایلون رو سرم بود و روی نایلون هم روسری سرم بود سرم حسابی عرق کرده بود ولی تحمل کردم صابون گوگرد هم خیلی خوبه

اتفاقا مامانم انقدر باهاشون مهربونه  پیش ما نیستن ، دو سه روز یبار زنگ میزنه کلی باشون حرف میز ...

دیدی خودت گفتی مامانت مهربونه 🤩من خودم ی مادرم تنها رفیق دخترم ولی یوقتایی یجوری باهم بحثمون میشد شاید دخترم فکر میکرد من دشمن خونیشم بخدا گاهی مادرا از قصد لج میکنن یا رفتارای دیگه که به مزاقتون خوش نمیاد 

منم گاهی اینکارومیکردم میگفتم باید بفهمه فردا که میره تو ی خونه بدونه وقتی با رفتارای اینطوری مواجه شد خودشو کنترل کنه یا چطوری جواب بده یا تیز بین و زرنگ باشه 

اونموقع دخترم از حرصش تا مرز سکته میرفت ولی الان خوشحاله بیشتر از هم سنوسالاش میفهمه و زندگی خیلی موفقی داره 

شما به دید مثبت به قضیه نگاه کن 

وقتایی که ازدست مامانت ناراحتی یلحظه تصور کن دورازجونش زبونم لال دیگه نفس نمیکشه هرچی صداش بزنی جوابتو نده 

بخدا طاقت نمیاری تصور اونروزارو 

ببخشید عزیزم امیدوارم از حرفام دلخور نشی 

ارزوی بهترینارو برای شما و مامان مهربونت دارم💝🌺😘

خواهش عزیزم .دقیقا تابستون امسال من از مادرشوهرم گرفتم .اونم از نوه ی پسرش گرفته بود یعنی نوه برادرش ...

درکت میکنم 

چقد آدم حرص میخورههههه🥲اینکه خودت رعایت کنی یکی دیگه باعث شهه 

وای پس تاید نزنم😐

🌿💚

من سه بار وازلین زدم هر بار تقریبا نصف بیشتر وازلین رو‌ب موهام زدم و یه روز کامل نایلون رو سرم بود و ...

امروز و وازلین میزنم با سرکه میشورم 

فردا هم کیمیا میگبرم میزنم

🌿💚

دیدی خودت گفتی مامانت مهربونه 🤩من خودم ی مادرم تنها رفیق دخترم ولی یوقتایی یجوری باهم بحثمون میشد ش ...

ازت ممنونم مادر مهربون🥲

بخدا گاهی انقد دوسش دارم هی نگاش میکنم 

ولی بعضی وقتا میخوام بکشمش😬😐

به روی چشم عزیزم واقعاممنون از حرفای قشنگت💚🌱

نه جانم این چه حرفیه 

ایشالله خودت و دختر قشنگت همیشه خوشحال باشید😍💛

🌿💚