2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه ..

241 بازدید | 25 پست

سلام به همه خانم های گل ...

این مدتی که در جمعه شما دوستان هستم خیلی تاپیک خیانت یا عدم توجه زوجین یا عدم اعتماد بین طرفین رو می بینم ..متاسفانه ...نکته دوم خیلی مادرش و خواهرش و جاریم رو در موضوع وارد نکنیم اولویت رفتار درست با همسر مد نظر باشه 

بیایید به همدیگر کمک کنیم در یادگیری سیاست های زنانه و رفتار های درست با همسر ...شاید یک جمله کوتاه مثبت تاثیر زیادی در زندگی همدیگر بگذارد 

خودم با این شروع میکنم 

(خانم های قدیم میگفتن حموم رفتی نیا برای زن های همسایه تعریف کن یعنی خوشی های دو نفرتون رو خیلی جار نزنید تو چشم همه باشه )

به خودت اهمیت بده.. نقش کذت فداکارو بازی نکن. چون از چشم بیشتر میوفتی. هرچقدرررر به خودت بیشتر برسی همونقدر با ارزشتری!

امروز اینو فهمیدم😔

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من ک شوهرم سوپرایزم کنه میگم 

کارای عاشقانه ن  بوس و...

ولی چیزی بخره هم میگفتم 

ولی دیدم چقد حسودن .🙄

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمیدم هر چقدر کم خرج کنی و مثلا دلت بسوزه و پس انداز کنی ارزشتر کمتر میشه، ولی اگه به خودت و تیپت برسی ارزشتر بالاتره 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
به خودت اهمیت بده.. نقش کذت فداکارو بازی نکن. چون از چشم بیشتر میوفتی. هرچقدرررر به خودت بیشتر برسی ...

منظورت ازکذت فداکار چیه ؟؟ 

من خودم همیشه در حال تمیز کردن خونه ام و واقعا کم میارم ...😒اما هم بهم ریختگی حالم بد می‌کنه هم کلفتی کردن خودم

من ک شوهرم سوپرایزم کنه میگم  کارای عاشقانه ن  بوس و... ولی چیزی بخره هم میگفتم  ...

مخصوصا اشتراک گذاری تو اینستاگرام که همه دوست دارن بریزم تو صفحه ات ببینن چیا داری چیا نداری

همجاهمراه وهمپاهمسرت باش  قناعت بجا ولخرجیم بجا 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منظورت ازکذت فداکار چیه ؟؟  من خودم همیشه در حال تمیز کردن خونه ام و واقعا کم میارم ...😒اما ه ...

میدونی منظورم از اون دسته خانمها که هم خودشونو فقط مشغول کار خونه میکنن. مشغول بچه.. مشغول رسیدن به همه خواسته های همسر. و به خودشون اصلا اهمیت نمیدن. اولویتشون همه هستن و اولویت آخر خودشون. این باعث میشه ناخودآگاه اولویت آخر صوهر و بچه هاشون باشن. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
فهمیدم هر چقدر کم خرج کنی و مثلا دلت بسوزه و پس انداز کنی ارزشتر کمتر میشه، ولی اگه به خودت و تیپت ب ...

یعنی بی رحمانه خرج کنیم ...

شما درسال  چقدر لوازم آرایش یا لباس میخرید؟ 🥺

خب این من هستم 😔

و من.

امروز فهمیدم اولویت اول همسرم نیستم. با اینکه انکار کرد. 

ولی تصمیم گرفتم حتمااااا رو خودم کار کنم. 

یعنی بی رحمانه خرج کنیم ... شما درسال  چقدر لوازم آرایش یا لباس میخرید؟ 🥺

نه بی رحمانه نه، ولی خیلی هم ملاحظه نکنیم 

من خودم کم توقعم و از این کارم ضربه خوردم بخاطر همین میگم نه باید زیادم فداکاری کرد

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
و من. امروز فهمیدم اولویت اول همسرم نیستم. با اینکه انکار کرد.  ولی تصمیم گرفتم حتمااااا رو خ ...

ار واقعا ماه آخر بارداریت باشه  هورمون ها هم تاثیر میذارن روی روحیه ات 

نه بی رحمانه نه، ولی خیلی هم ملاحظه نکنیم  من خودم کم توقعم و از این کارم ضربه خوردم بخاطر همی ...

من اخلاق خرید کردنم حوریه کم میخرم خوب میخرم یا برند باشه یا جنس خوب به خاطر همین خیلی خرید نمیکنم مثلاً کتونی که الان می‌پوشم مال سه سال پیشه اما وقتی میندازمش تو ماشین لباسشویی دوباره تمیز میشه نمی‌دونم این اخلاق خوبه یا نه ...اصلا سر در گم شدم خب الان یه کتونی مثل کتونی خودم چند میلیون پولشه دلم نمیاد بخرم هی اون قدیما رو می‌شورم می‌پوشم یا چادر مشکی یا مانتو یا همه وسایلی که دارم