2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
ار واقعا ماه آخر بارداریت باشه  هورمون ها هم تاثیر میذارن روی روحیه ات

اخه توروخدا جای من باشی چه حسی بهت دست میده

مامانم خونه ما بود واسه کمک بهم. 

ماه آخر بارداریم. با دو تا فرزند پسر کوچک که شلوغن واقعا.

بعد یه مسافرت اجباری واسه مامانم پیش اومد. همسرم بهش گفت خیالت رااااحت نمیزارم اذیت بشه. تو برو 

الان یک هفته فردا تموم میشه. ۲ ساعت با بچه ها وقت نگذرونده که من راحت یه چرتی بزنم. 

یا تو کار خونه که اااااصلا کمک نکرده.

امروزم با دوستاش رفته بیرون. 

دیروزم ماشین پسرخاله شو برده صافکاری 

و....

هروز یه برنامه و تفریح واسه خودش ریخته

امروز دیگه بهش گله کردم و گریه کردم واقعا. گفتم تو اولویت منی. ولی من نه.. همه مهمن جز من!!!

گفت نه. ولی اینا چیو نشون میدن؟!!! 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
من اخلاق خرید کردنم حوریه کم میخرم خوب میخرم یا برند باشه یا جنس خوب به خاطر همین خیلی خرید نمیکنم م ...

خوب این کار بد نیست، نه زیاد ولخرجی خوبه نه خساست، من خودم اوایل زیاد خرید نمیکردم این باعث شد شوهرم بد عادت بشه در حالی که من نصف خانومایی که بریز و بپاش دارن خرج نمیکنم، مثلا تو فامیل داریم دائما ناخن کاشت دارن هر روز یه لباس میپوشن 

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه توروخدا جای من باشی چه حسی بهت دست میده مامانم خونه ما بود واسه کمک بهم.  ماه آخر بارداری ...

الهی... می فهمم چقدر سخته من هم سه تا پسر دارم خدا بهت ببخشه ..

سعی کن از روزهای پایانی بارداریت لذت ببری

خوب این کار بد نیست، نه زیاد ولخرجی خوبه نه خساست، من خودم اوایل زیاد خرید نمیکردم این باعث شد شوهرم ...

خب من هم میگم فکر میکنم اونها جذاب تر باشن خودم به خودم میگم که کمد لباست رو مرتب کن هرچی قدیمی و ازمد افتاده است بریز دور باز وقتی میشینم سر کمد هی میگم این حیله این حیفه...آخر سر هم همون لباس های صد سال پیش می‌پوشم 

نه اهل کاشت ناخن نه اهل رنگ مو هیچی نیستم وقت ساده پوش هستم 😑 یعنی حقیقتش دوست دارم یه کم تغییر کنم اما تو خیلی چیزا تو ذاتم نیست

الهی... می فهمم چقدر سخته من هم سه تا پسر دارم خدا بهت ببخشه .. سعی کن از روزهای پایانی بارداریت لذ ...

بخدا بدن درد کشته منوووو

کمر درد دارم..

سنگین شدم نمیتونم راه برم حتی.

اینم از رفتار شوهر بیشعورم!!!

خدا حفظ کنه پسراتو گلم.  منم ۳ تا پسر دارممممم

مال من ۵ ساله بزرگه ست. 

۲ونیم ساله کوچکه..

سومی هم ماه آخر بارداریم.

شما چقدره فاصله هاشون؟

و سه تا پسر داشتن چطور حسیه؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
خوب این کار بد نیست، نه زیاد ولخرجی خوبه نه خساست، من خودم اوایل زیاد خرید نمیکردم این باعث شد شوهرم ...

من تو یکی از تاپیک ها خوندم که خانم ها چند میلیون چند میلیون از شوهراشون ماهیانه میگیرن همه رو هم خرج باشگاه . آرایشگاه میکنن ..نمی‌دونم راسته یا دروغ..من که همه ماهیانه از همسرم رو خرج خوراکی بچه ها میشه 😬هر بار میبرمشون بیرون اینا گرسنه هستن اگر خونه تا خرخره خورده باشپ

خب من هم میگم فکر میکنم اونها جذاب تر باشن خودم به خودم میگم که کمد لباست رو مرتب کن هرچی قدیمی و از ...

😄 😄 😄 پس عین منی، ولی باید یه قدمی برداریم، لباس قدیمی هم هر چقدر شسته و اتو بشه باز کهنست دیگه

برای درمان پلی کیستیک پیج niloofarpcossupport عالیه _       برای مو هم mastanhair 
بخدا بدن درد کشته منوووو کمر درد دارم.. سنگین شدم نمیتونم راه برم حتی. اینم از رفتار شوهر بیشعورم ...

اولی 96

دومی 98

سومی مرداد 14.1

شیرینه ...اما همیشه اطرافیان یه جوری بهت میگن اخی دختر نداری که یهو دلت خالی میشه یا خیلی ها بهم میگن وای دهنت سرویسه سه تا پسر باید از کوچه ها جمع کنی ته دلم خالی میشه ...

😄 😄 😄 پس عین منی، ولی باید یه قدمی برداریم، لباس قدیمی هم هر چقدر شسته و اتو بشه باز کهنست دیگه

تو قلبم یه سری خودم هستن که همیشه در حال دعوا کردنن خاک برسرت بی عرضه گاگول ..کلماتین که خودم به خودم 

کاش یه انقلابی از خودخواهی در وجود من بشه

اولی 96 دومی 98 سومی مرداد 14.1 شیرینه ...اما همیشه اطرافیان یه جوری بهت میگن اخی دختر ندار ...

پس فاصله هاشون کمه مثل مال من..

واقعیتش من دختر دوست نداشتم کلا.. همیشه پسر میخواستم و به هرکی میگه وای پس دختررر نداری. میگم خدا چهارمی هم پسر بهم بده انشاللله.. 

ولی ته دلم به چهارمی اصلاااااا فکر نمیکنممممممم

پس فاصله هاشون کمه مثل مال من.. واقعیتش من دختر دوست نداشتم کلا.. همیشه پسر میخواستم و به هرکی میگه ...

خدا بهت ببخشه انشاالله خیرشون رو ببینی دختر و پسرش مهم نیست