2777
2789
عنوان

چرا ازدواج با شوهر زن مرده و طلاق گرفته عیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مطلقه ام.    ولی ببین ریسکه ازدواج با مردی ک طلاق گرفته چون در ۹۰ درصد مواقع اون مرد مشکل داشته و اونم درست نشدنی ک زن طلاق گرفته.   تعداد کمی هست هم تقصیر زنه و اونم همه میدونن چون این زنها معمولا خیلی اهل خرج و خیانت و ...      در ضمن حواست باشه همه مردا میگن زنم خیانت کرده بود از خود زن قبلی باید تحقیق کرد ن ب حرف مرد اکتفا کنی 

حال دلتون خوب ❤️
اتفاقا میدونم ازدواج چه سختی هایی داره 

مرد زن مرده یا مطلقه شمارو باهمسر قبلیش مقایسه می کنه و بچه هم اگه داشته باشه اون بچه به شما به عنوان جانشین مادرش می بینه و سازش نداره و زندگی رابراتون زهرمار می کنه دیدم که دارم میگم عزیزم  تو فامیل ما دونفر اینطوری ازدواج کردن و هردو جدا شدند حالا نظر خودتون هست  

مرد زن مرده یا مطلقه شمارو باهمسر قبلیش مقایسه می کنه و بچه هم اگه داشته باشه اون بچه به شما به عنوا ...

خودم میدونم دارم میگم برام اهمیتی نداره که چه شوهری گیرم میاد برام اهمیت داره فرد درست باشه من که نمیام هر فردی که زنش مرده بگم همین درسته نه اینقدر هم احمق نیستم ولی میگم تنها چیزی که برام اهمیت داره ی زندکی مشترک واقعیه مادرم اومده سرم داد میزنه که چرا اینطور فکر میکنی برا اینکه فقط من رو شوهر بده رفته از خانواده پسری که مد نظرشه درخواست کرده که دخترم دم بخت بیاید بگیریدش من چرا باید اینقدر کوچیک بشم آخه تنها چیزی که برا من اهمیت داره زندگی نرماله 

خودم میدونم دارم میگم برام اهمیتی نداره که چه شوهری گیرم میاد برام اهمیت داره فرد درست باشه من که نم ...

یعنی الان شما قصد داری بافرد مورد علاقتون ازدواج کنی که قبلا زندگی داشته و خانواده میگه باید زن فرد مورد تایید ما بشی ؟؟

مرد زن مرده یا مطلقه شمارو باهمسر قبلیش مقایسه می کنه و بچه هم اگه داشته باشه اون بچه به شما به عنوا ...

خودم میدونم همین زن بابام اون روز بهم گفت تو دلت میخواد خون بچه های منو بمکی با اینکه من کاری باشون نداشتم هیچی پسرش داشت منو میزد سر سفره برا اینکه از خودم دفاع کنم گوششو پیچوندم اون هم آروم اینو بهم گفته حالا خوبه نه بهم چیزی داده نخ خرامد میده نه احترامی ازش میبینم نه بزرگم کرده نه حتی نگران کوچیک هیچ بالای همه اینا دنبال اینه که فقط کاری کنه بابام دعوام کنه با اینکه هیچ کاری نمیکنه برام عفریته به تمام معنا دنبال اینه که نرم دانشگاه کلفتی خودشو بچه هاشو بکنم من خودم تو همچین گوهستانی زندگی کردم و نگفتم هرکی اومد قبوله نه اما حاضرم همه جوره بسازم اگر زندگی ی جا بی پول شدیم باش بسازم کنارش باشم من دنبال همچین آدمیم میگم هرجور که باشه حاضرم قبول کنم (دلیل موجه هم دارم هر خاستگاری که بیاد از گوه گوهتره هر چقدر زندگی خوبی داشته باشه گوهه بخ تمام معناست)

خودم میدونم همین زن بابام اون روز بهم گفت تو دلت میخواد خون بچه های منو بمکی با اینکه من کاری باشون ...

خواهرم آروم باش متوجه زندگیتون شدم خودت خوب فکر کن و خودت را نجات بده صحبت‌های من در شرایط معمولی درسته ولی شرایط شما خاصه و خودت را خلاص و راحت کن چون معلومه در جهنم زندگی می کنی خاله یا دایی نداری بهشون پناه ببری

یعنی الان شما قصد داری بافرد مورد علاقتون ازدواج کنی که قبلا زندگی داشته و خانواده میگه باید زن فرد ...

من نمیخوام اصلا ازدواج کنم به هیچ عنوان مامانم تازه بهم میگه تو باید شوهر کنی ۲۰ سالته سنت بره بالا زندگی گیرت نمیاد من بهش گفتم برا من هیچی مهم نیست مهم ی شریک زندگی هست همونطور که درکش کنم درکم کنه نمیگم نه هر کس اومد هر چی گفت قبوله نه من تا مطمئن هم نشم با همچین آدمی ازدواج نمیکنم اما میگه تو اعصابمو داغون کردی چرا باید ۶مچین چیری بگی همه همینو بهم گفتن بابام رو در رو بهم میگه خستم شد از این کثافت کاری خو چکار کردم حتی سالی ۶ بار همین بازار نمیرم میگن زشته عیبه دختر همچین چیزی بگه روت بازه پرو شدی بار بعدی زبونتو می‌بریم خوب چیش غلطه چیش اشتباهه هدف از ازدواج اینه که ی فردی باشه که تمام مسیر زندگیتو بات بلشه نه اینکه دم به دقیقه (اونم مجرد مثلا که هیچ سابقا نداشته ارواح عمش)از تو کوچه خیابون جمعش کنم دم به دقیقه بیاد مجرده عیب های خودشو داده اونی که طلاق گرفته و زن مرده داره هم عیب های خودشو داره فرقی نداره هر دو درسته عیب های متفاوتن ولی هر دو ی وزن رو دارن 

خواهرم آروم باش متوجه زندگیتون شدم خودت خوب فکر کن و خودت را نجات بده صحبت‌های من در شرایط معمولی در ...

عمه عمو ندارم ولی خاله دایی دارم چه بهشتی همونا منو بدبخت کردن که در به در بشم یکیشون که جواب سلاممو نمیده و مصبب تمام بدبختی منه لازمه‌همین مادربزرگم که الان حامیمه فوت کنه ۳ ماه بابام بیرونم میکنه 

خواهرم آروم باش متوجه زندگیتون شدم خودت خوب فکر کن و خودت را نجات بده صحبت‌های من در شرایط معمولی در ...

دنبال پیشرفتم برم دنبال هدفم بتونم ی خونه کوچیک نقلی بخرم با ی ماشین که اگر خواستن مجبورم کنن هم کار داشته باشم هم ماشین هم خونه کسی نتونه اجبارم کنه نمیدونی چه لذتی داره رسیدن به هدفت اینکه پیشرفت کنی هیچ کس نتونه بهت بگه بالا چشت ابروعه بسازی زندگیتو 

دنبال پیشرفتم برم دنبال هدفم بتونم ی خونه کوچیک نقلی بخرم با ی ماشین که اگر خواستن مجبورم کنن هم کار ...

انشالله عزیزم خوب شرایط شهرتون می طلبه این نوع طرز فکر رو امیدوارم موفق بشی واقعا سخته شرایطتتون