2777
2789
عنوان

چرا ازدواج با شوهر زن مرده و طلاق گرفته عیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نیست ، سخته چون به هرحال طلاق برای زن و مرد سختی داره  خاطرات تلخ و شیرین داره  حتی ...

والا برا من اصلا اهمیتی نداره نمیدونم چرا حاضرم همه جوره بسازم ولی ی شوهر غم خوار داشته باشم که رفیقم باشه ی زندگی معمولی در حد نرمال اگر هم انتظاری بالا داشته باشم از خودمه نه شوهر فقط ی نفر که کنارم باشه یک شریک زندگی 

توجامعه ای که ازدواج پسر مجرد با خانومی که جدا شده یا همسرش فوت شده هنوز جانیفتاده چطور میتونین انتظار داشته باشین دختر با همچین کیسی ازدواج کنه؟تازه پسرا همه جوره ازادن و قبل ازدواج رنگاوارنگ کیس عوض میکننو حتی رابطه رم تجربه میکنن ولی به ازدواج رسمی که می رسه خانوادش میگن پسرهههه ماااا ازدواج نکرده و باید دختر افتاب مهتاب ندیده و باکره بگیره ایران خیلی مونده تا فرهنگ اینارو داشته باشه 

جایی به دور از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند،چه بی رحمانه تنهاست ،وچه به ناچارقوی😔
والا برا من اصلا اهمیتی نداره نمیدونم چرا حاضرم همه جوره بسازم ولی ی شوهر غم خوار داشته باشم که رفیق ...

خب برای غم خوارت بودن باید شرایط شما رو بفهمه 

اخلاقش متناسب اخلاقت باشه 

امیدوارم یه آدم بسیار خوب و غم خوار و باخدا بیاد توی زندگیت 

مگه چن سالته؟

۲۰ سالمه ولی اینقدر از دور و نزدیک دارم تیکه می‌شنوم که وای انشالله عروسیت همین زن بابام برام شوهر پیدا میکنخ بابام هم حس میکنم رو دوششم دورترین فرد طایفه میاد بهم میگه شوهر فلان خوبی داره من فقط به فکر آیندم به مامانم تازه گفتم اگر لازم باسه تا ۴۰ سالگی هم مجرد میمونم برام اهمیتی نداره چجور شوهری گیرم بیاد فقط من ی رفیق پایه میخوام که غم خوارم باشه و آدم درستی باشه

چقد دیدت قشنگه ب ازدواج

وقتی تو خانواده بدرد نخور که پاشیده شده و هنوز اشتباهات قبل رو تکرار میکنه وقتی خودت بچه طلاقی وقتی خودت زن بابا داری و تازه مامانت هوو هم داشته وقتی اینا باشه میفهمی چی درسته چی غلط و باید دنبال چیا باشی که کمی طعم خوش بختی رو بچشی