2777
2789

دو سال گذشت و بی بی چک مثبت برام شده آرزو

نه تنبلی تخمدان دارم نه انسداد لوله نه هیچ چیز دیگه ای…

شوهرم واریکوسل داشت که اونم عمل کرد

اما من هنوز که هنوز منتظرم…

امروز دلم خیلی شکست خیلییییییی فقط گریه کردم و از خدا خواستم بهم نگاه کنه

تو چی؟ تو هم مثل من انتظار چیزی دیوونه‌ات کرده؟

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹

عزیزم باشگاه برو خیلی تاثیر داره

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءلله به حق علی اصغر خدا بهتون فرزند صالح و سالم بده 

و دامنتون سبز شه ان شاءلله

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

انشاالله به حق فاطمه زهرا خودش دامن همممه منتظرا رو سبز کنه❤️🥹

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

دل شکسته خیلی تاثیر داره

منتطر اتفاقای خوب باش😘

الهی خدا زودتردامنتو سبز کنه

برامنم با دل شکستت دعاکن

منم ۴ ساله منتظرم

بعدازینهمه انتظار مشکوکم هنوز مثبت نیس ازمایش خون دادم ۳۴ بود بتام

میگن احتمالا سقط میشه یا بارداری پوچ و ...