2777
2789
عنوان

تو چند ساله منتظری؟؟؟ انتظار داره دیوونه‌ام میکنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 36 پست

خدا دامنتو سبز کنه عزیزکم،،،به نیتت آیت الکرسی خوندم الان نماز مغرب رو خوندم

یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم

عزیزم ان شاءالله دامنت سبزبشه به همین زودی منم ۳۹ساله ۲۲سال ازدواج کردم چه روزهای نبودگریه مبکردم وقتی پریودمیشدم افسرده ناراحت قسمت من نشدبچه شوهرم رفت زن گرفت ان شاءالله به حق علی اولادعلی صاحب نی نی بشی خدادلت شادکنه🙏

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم 

۸سال تویه خونه یی هستیم عروسی هروقت خاست بگیره یکی مردیابه نخوی خورده بهم هنوزم منتظر جشنه شوهرم ول کن نیست.وتواین۸سال من هنوزباکره م😔آرزوم همه این سالهابچه بوده و یه زندگی خوب

برای زن،زندگی،آرامش،...

12ساله 

ومن امیدوارم به خدای کریم 

که کرامتش شامل حالمون شه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)