2777
2789

مث همون گوجه بادمجون فقط به جای بادمجون میخام سیب زمینی بریزم بلد نیستم چجوری درست کنممممممم☹️☹️☹️☹️

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز داغ بگیر 

گوجه رنده کن 

سیب زمینی نگینی قاچ کن بریز داخلش

۱ لیوان ابم بریز

بزار بپزه 

نمک فلفل ادویه هم بزن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

شیب زمینی خلالی کن سرخ کن بعد پیاز نگینی خورد کن سرخ کن بذار با زردچوبه سرخ شه بعد گوجه ریز شده رو اضافه کن بذار بپزه با گوشت کوب بکوبش بعد ک خوب پخت نمک و سیب زمینی رو بریز توش

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺

من اول سیب زمینی رو سرخ میکنم میذارم کنار بعد گوجشو رنده میزنم و کنار میذارم بعد پیاز سرخ میکنم واسش سیب زمینی و پیاز رو میریزم داخل ماهیتابه قاطی میکنم و گوجه رنده شده رو میریزم روش میذارم باهاش سرخ بشه یه غذای عالی میشه همسر و پسرم خیلی دوست دارن میتونی به روشهای دیگه هم درست کنی

والا تا حالا نخوردم ولی خب ابتکار به خرج بده از خودت دیگه

دوتاشو جدا سرخ کن بعد با هم بذار لای نون بخور با فلفل سیاه و اویشن‌

یا اینکه سیب زمینی رو سرخ کن بعد گوجه هاتو خورد کن روش بذار ابش کشیده بشه به روغن بیوفته و نمک و ادویه بزن 

الهی به امید خودت...  

گوجه ها رو از وسط نصف کن بریز تو ماهیتابه روغن بریز زیرشو کم کن روغن نپاچه بعد برو سیب زمینی ها رو خلال درشت کن و بشور با یه پارچه آبشو بگیر روغن بریز تو ماهیتابه داغ شه بعدسیب زمینی رو بریز تمام 

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

گوجه ها رو حلقه حلقه کن بچین تو تابه با کمی روغن بذاررهر دو رو سرخ شه درش رو هم نذار ابپز میشه مزه رب مبگیره حرارت اهم متوسط.نمک فلفل به دلخواه پودر سیر بزن...سیب زمینی هم خلال متوسط کن دو دقیقه بنداز تو اب جوش و نمک و زرد چوبه سریع در بیار بنداز تو اب یخ بعد ابکش کن و یه کم ارد و نمک مخلوط کن بپاش بهشون بنداز روغن با حرارت متوسط سرخ شن.میتونی پوست گوجه ها رو هم بگیری..مخلوطشون نکن سیب زمینیا خیس میشه جدا جدا سرو کن

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️