یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیب زمینی خلالی کن سرخ کن بعد پیاز نگینی خورد کن سرخ کن بذار با زردچوبه سرخ شه بعد گوجه ریز شده رو اضافه کن بذار بپزه با گوشت کوب بکوبش بعد ک خوب پخت نمک و سیب زمینی رو بریز توش
زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:) غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
من اول سیب زمینی رو سرخ میکنم میذارم کنار بعد گوجشو رنده میزنم و کنار میذارم بعد پیاز سرخ میکنم واسش سیب زمینی و پیاز رو میریزم داخل ماهیتابه قاطی میکنم و گوجه رنده شده رو میریزم روش میذارم باهاش سرخ بشه یه غذای عالی میشه همسر و پسرم خیلی دوست دارن میتونی به روشهای دیگه هم درست کنی
گوجه ها رو از وسط نصف کن بریز تو ماهیتابه روغن بریز زیرشو کم کن روغن نپاچه بعد برو سیب زمینی ها رو خلال درشت کن و بشور با یه پارچه آبشو بگیر روغن بریز تو ماهیتابه داغ شه بعدسیب زمینی رو بریز تمام
بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده
گوجه ها رو حلقه حلقه کن بچین تو تابه با کمی روغن بذاررهر دو رو سرخ شه درش رو هم نذار ابپز میشه مزه رب مبگیره حرارت اهم متوسط.نمک فلفل به دلخواه پودر سیر بزن...سیب زمینی هم خلال متوسط کن دو دقیقه بنداز تو اب جوش و نمک و زرد چوبه سریع در بیار بنداز تو اب یخ بعد ابکش کن و یه کم ارد و نمک مخلوط کن بپاش بهشون بنداز روغن با حرارت متوسط سرخ شن.میتونی پوست گوجه ها رو هم بگیری..مخلوطشون نکن سیب زمینیا خیس میشه جدا جدا سرو کن