2777
2789
عنوان

یه چیزی که نگرانم کرده

1064 بازدید | 10 پست

سلام،نرمه گوش پسرم بعضی مواقع حالت خون مردگی پیدا میکنه بعضی وقتها هم نقطه های خونی ایجاد میشه تابحال واسه بچه هاتون اتفاق افتاده؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
جایی نخورده

نه فکر نکنم از خواب بیدار شد دیدم اینطوری شده

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید تا خورده تو خپاب روش خوابیده

چند بار شده که این شکلی بشه و حالت نقطه نقطه دفعه اخر هم که سرما خوردگی داشت واسه ویزیت بردم متخصص کودکان بهش گفتم گفت اگه تو جاهای دیگه نباشه نگران کننده نیست ولی من نگرانم چرا باید خودبخود بوجود بیاد

نفهمیدی دلیلش چیه ؟ ترخدا جواب منو بده دختر منم اینطوری شدع

من ازمایش خون بردم چیزی نداشت بردم متخصص خون کودکان گفت سالمه ولی بعضی مواقع اینطوری میشه

نفهمیدی دلیلش چیه ؟ ترخدا جواب منو بده دختر منم اینطوری شدع

کدوم شهری؟

من ازمایش خون بردم چیزی نداشت بردم متخصص خون کودکان گفت سالمه ولی بعضی مواقع اینطوری میشه

منم هم متخصص خون بردم هم متخصص پوست ..متخصص خون ک اصلا نفهمید ولی دکتر پوست گفت ب بالشت حساسیت داره منم عوضش کردم بهتر شد ولی بازم گاهی مبشه

خودمعلی هرگز نمی بخشمت