2777
2789
عنوان

بعد ۲۶ سالگی خواستگار داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا احتمالا ایناها تو تهران هستن چون تو شهر ما و دور وری های ما پسرا بیشتر دختر آفتاب مهتاب ندیده ...

کلا سنتی و معرفی خیلی کم شده البته هرکس نسبت به شهر خودش حرف میزنه منم تهرانم اینجوری بیشتر دیدم 

انگار طرف ما عار نیس ک پسرا دوس دختر داشته باشن ولی دخترارو میکشنش

و همین خیلی بده پسری ک خودش خرابه حقش پاک نیس ک فردا بقیه بزنه تو سر دختر هرکس باید با مثل خودش ازدواج کنه اگه چیزی برای دختر بده برای پسر هم نباید خوب باشه 

کلا سنتی و معرفی خیلی کم شده البته هرکس نسبت به شهر خودش حرف میزنه منم تهرانم اینجوری بیشتر دیدم&nbs ...

من شنیدم تهران با شهرای دیگه فرق داره

من مشهدی هستم کلا شهرمون همه نه ولی تو محله و دور بر ما دخترا و پسرا یا مذهبی یا معمولی هستن 

بالاشهر آزاد هستن اینا

نخیر این طوریام نیس طرف ما پسرا همشون دوس دختر دارن ولی از فامیل دختر میگیرن الان خودم نامزدم بالا ...

ببخشیدا این توهین به خودتونه پس چرا پسری که با صد دختر بوده هرزه و خراب نیس؟؟؟؟ 

من از آن‌ها که تسلایشان می‌دادم غمگین تر بودم🙃💕
ببخشیدا این توهین به خودتونه پس چرا پسری که با صد دختر بوده هرزه و خراب نیس؟؟؟؟ 

من خودم شخصا نظرم این نیس ک اگه پسر دختر باهم دوست باشن هرزن البته فقد دوستا ن روابط عاطفی ولی خب طرف ما اینطور فک میکنن

نخیر این طوریام نیس طرف ما پسرا همشون دوس دختر دارن ولی از فامیل دختر میگیرن الان خودم نامزدم بالا ...

چه حرف مضخرفی

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
چقد خوبه ادما حداقل حد از فرهنگو داشتن تا بفهمن باید ب اعتقادات هم احترام گذاشت امیدارم یروزی احترا ...

احترامی که باعث خرد شدن شخصیت خودم بشه رو قبول ندارم عزیزم

شوهرت بره خوش گذرونی کنه

هر کاری خواست کنه بعد بیاد شما که دختر پاکی بودید و بگیره؟

خنده داره

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
احترامی که باعث خرد شدن شخصیت خودم بشه رو قبول ندارم عزیزم شوهرت بره خوش گذرونی کنه هر کاری خواست ...

خب عزیزم شمام میتونستین پاک باشین کسی ک مجبورتون نکرده بود وارد رابطه نامشروع بشین(البته این چیزیه که من از رو ظاهر متوجه شدم) 

میگه ک دختر 4حرفه دختر بودن خععععلی حرفه 

کسی ک پاکی و نجایتش براش مهم باشه برای لذتای گذری خودشو کثیف نمیکنه عزیزم

خب عزیزم شمام میتونستین پاک باشین کسی ک مجبورتون نکرده بود وارد رابطه نامشروع بشین(البته این چیزیه ک ...

اصلا متوجه نشدی من چی گفتم