2777
2789
عنوان

بعد ۲۶ سالگی خواستگار داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 64 پست
الان همه دوست دخترشونو میگیرن سنتی کم شده 

نخیر این طوریام نیس طرف ما پسرا همشون دوس دختر دارن ولی از فامیل دختر میگیرن

الان خودم نامزدم بالا 30تا دوس دختر داشته با رابطه های دوسال دوسالو نیم شیش ماه چهار سال کمترینش شیش ماه بوده

ولی منو گرف چون اعتقاد دارن دختری ک با ی پسر غریبه باشه قطعا قبل من تجربه هاییم داشته یا اگرم نداشته همین ک جسارت داشته این کارو کنه ینی خرابه🫂

یک سوال مگه پسرا با دوست دخترشون ازدواج میکنن؟؟؟ 

تو دور ور ما پسرا اصلا با دوست دخترشون ازدواج نمیکنن چون این عقیده رو دارن که اون دختری که با من دوست شده داداش و باباشو پیچونده شاید روزی منو هم بیپیچونه و با هزار نفره دیگه رابطه پیدا کنه😕🙄🤦🏻‍♀️

بنظرم پسرای دور ما زیادی... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو میگم تا چند سال قبل میشنیدم که فلان دختر ۳۰ ازدواج کرد فلانی ۳۱ ازدواج کرد ولی الان سه چها ...

آره 

نمیدونم چرا اینطوری شده 

ولی سن بالاتر دختر کلا بهتره 

البته شایدم من اینطوریم 

ولی ببین هر کسی تو یه سنی موقع ازدواج شه 

مثلا اون دخترا رو واقعا نمیتونم درک کنم تو ۱۵ سالگی چطور عروسی میکنن 

من خودم خیلی برام سخته 

بعد اونا خودشون به ازدواج علاقه دارن انگار واقعا اینو متوجه شدم 

یعنی اگ ۱۰۰ نفر تو سن ۱۵ یا ۱۶ ازدواج کردن شاید دو سه تاش اجباری بوده 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

۲۹ سالگیم اوج خواستگار داشتن هام شد و همون سالم ازدواج کردم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
خب من زیاد اهل معاشرت و دوستی نیستم ۳۲ سالمه دیگه حوصله اینکارو ندارم سنتی یا از طریق معرفی خوشم میا ...

عزیزم کدوم شهری؟ من یکی امروز بهم گفت دنبال دختر خوب میگرده

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
یک سوال مگه پسرا با دوست دخترشون ازدواج میکنن؟؟؟  تو دور ور ما پسرا اصلا با دوست دخترشون ازدوا ...

میرفتن اون زمان با دوس دختر یکی دیگه ازدواج میکردن الان عاقل شدن همون دوس دختر خودشونو میگیرن خخ

سنتی ازدواج کردین؟دهه شصتی هستین؟

بله دهه ۶۰ ام . نیمه سنتی بود. 

با شوهرم دوست نبودیم ولی قبل خواستگاری ۴۵ ۵۰ روز با هم حرف زدیم تا آشنایی بیشتری پیدا کنیم بعد خانواده ها رو  هم در جریان گذاشتیم و اونام  تحقیق کردن و تا اینکه ازدواج کردیم 

منم همینو میگم تا چند سال قبل میشنیدم که فلان دختر ۳۰ ازدواج کرد فلانی ۳۱ ازدواج کرد ولی الان سه چها ...

الان تو فامیل ما هم دقیقا همین موردی رو ک میگی دیدم 

اگ ۵۰ نفر ازدواج کرده پارسال 

شاید ۳ تاش سن شون بالای ۲۵ یا اصلا ۲۰ بوده!!!!!

خودم نمیدونم چجوری میتونه ۱۵ سالگی آشپزی کنه 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
میرفتن اون زمان با دوس دختر یکی دیگه ازدواج میکردن الان عاقل شدن همون دوس دختر خودشونو میگیرن خخ

واقعا احتمالا ایناها تو تهران هستن چون تو شهر ما و دور وری های ما پسرا بیشتر دختر آفتاب مهتاب ندیده یا ازدواج سنتی میکنن البته تو بالا شهر نه 

البته شهر ما مذهبی بخاطر همینم هست🤔