2777
2789

من خیلی پرس و جو کردم میخواستم آی ربات بگیرم. ولی کلا میگن تو خونه های ایرانی کاربردی نداره( اول اینکه فرش تو خونه زیاده به ریشه های فرش گیر میکنه؛ دوم اینکه خونه وسایلش زیاده و اگه خونه رو بررسی کنه و نقشه رو طراحی کنه به محض تغییر وسایل حتی جزئی همه ی برنامه هاش به هم میریزه؛ سوم اینکه کلا برای خونه های کوچیک کاربرد داره) حالا تصمیم گیری با خودته.  

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم، پیشنهاد میکنم از متخصصش نظر بگیری چون هر جارو رباتیک یه سری عملکرد خاص خودشو داره که باید ببینی کدوم به خونت به کار میاد، مثلا اگه تو خونت فرش زیاد داری و میخوای جارو رباتیک راحت روی فرشتم بیاد و جارو کنه باید جارو رباتیک یوفی مدل G10 رو بخری، طی هم می کشه که راحت بتونی بخش های پارکت یا سرامیک رو باهاش طی بکشی.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

جنس گرون خریدن دلیل بر بهتر بودن نیست، باید متناسب با خونت خرید کنی، فروشگاه نظری کلی مشاور متخصص تو حوزه لوازم خونگی داره که می تونن راهنماییت کنن.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
من خیلی پرس و جو کردم میخواستم آی ربات بگیرم. ولی کلا میگن تو خونه های ایرانی کاربردی نداره( اول این ...

خیلی مهمه که نوع نیازت رو از جارو رباتیک رو مشخص کنی بعد بهتر میتونن بهت مشاوره بدن و اینکه جارو رباتیک یوفی به گوشی وصل میشه و میتونی با گوشی بهش دستور بدی فقط یه بخش خاص رو جارو بکشه.

سلام ببخشید سوال نامرتبط میپرسم در تاپیکتون میشه دکتر خوب گوش حلق بینی توی بهبهان بهم معرفی کنید لط ...

سلام عزیزم عذر میخوام دیر پیامتو دیدم. نه متاسفانه من گچساران هستم و نمیشناسم اونجا