2777
2789
عنوان

متخصص زنان در مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 24789 بازدید | 41 پست
ببین من یه متخصص خیییلیی خوب میشناسم مخصوصا تو حوزه بارداری. ولی مشهد نیستن میتونی اول مشاوره آنلاین ...

خیلی ممنون گلم♥️♥️

میخوام مشهد باشه که حضوری برم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
سلام عزیزم من خودم بارداریمو زیر نظر دکتر سیده مریم مرشدی بودم خیلی خوش اخلاق و مهربونه و وقت میذاره ...

عزیزم مریم مرشدی همونی هستن که بیمارستان امام حسین میرن؟ شما زایمان هم پیش ایشون کردی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم.  از زایمانت و بخیه زدنش راضی بودی؟ اکرم جنابی رو هم شناخت داری شما؟

من سزارین بودم بخیه هام خوب بودن خداروشکر..اما خب درد خیلی داشتم که بنظرم طبیعی بود.

نه نمیشناسمشون.محبوبه رستمی هم خوبه

دکتر شکوفه حسینی.

البته من برا زایمان پیش ایشون نرفتم

اما برا چیزای دیگه که رفتم هم کارشون خوبه و همم که از نظر اخلاق فوق العاده هستن.

من تاحالا ۱۰ ۱۵ تا دکتر زنان رفتم اما ایشون از همه مهربونتر بوده و به حرفای آدم گوش میده در حدی که آخرین باری که پیش ایشون رفتم نیم ساعت باهاش صحبت کردم.و کلا هربار که جاش رفتم ۷ ۸ ۱۰ تا ازش سوال می‌پرسیدم که همرو جواب میداد اما بقیه دکترا هیچکدوم مثل این نبودن.

و دکتر نیلوفر نظرزاده و دکتر محبوبه غرویان و دکتر مرضیه مهاجری هم دکترای خوبی هستن چه از نظر کاری و چه از نظر اخلاقی.بازم خودتون تحقیق کنین

دکتر شکوفه حسینی. البته من برا زایمان پیش ایشون نرفتم اما برا چیزای دیگه که رفتم هم کارشون خوبه و ...

نظر زاده کند ترین دکتریه که تو عمرم دیدم افتضااااحه آنقدر بی مسئولیته که حد نداره هم تهیه منو بزور طبیعی آورد بچشو بزور کشید کتف بچه شکست

منم اصلاااا ازش راضی نبودم خیلی گنده

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢

سللم وقت بخیر من دیروز رابطه داشتم و با انگشت هم دخول داشتم و بعدش خون ریزی شروع شد 

نمیدونم این خون ریزی ماله واژن هست یا دهانه رحم 

البته اولشم خون ریزی کم بود ولی الان ۱ روزه که ترشحات رنگی مثل قبل پریود میاد 

ممنون میشم پاسخ بدین 

و اینکه ایا باعث عفونت میشه و خیلی خطرناکه خیلی نگرانم 🙂